Supertalent hånet af fans og mobbet af klubben

Den italienske målmands agent siger, at hans klient var klar til at underskrive en ny kontrakt, men at det er klubbens egen skyld, at han i sidste ende endte med at afvise deres tilbud

Den bramfrie agent, Mino Raiola er ikke begejstret over AC Milan reaktion efter at Donnarumma afviste deres kontrakt og siger, at deres handling efterfølgende tangerer til mobning, og at de efterfølgende har skabt en dårlig stemning.

Gianluigi Donnarumma var udset en stor Milan-fremtid, men har overrasket klubben ved ikke at forlænge sin kontrakt, som udløber i sommeren 2018.

Danmark knækket af konge-scoring

Den 18-årige, som er sat i forbindelse med Real Madrid, Juventus og Manchester United, er blevet heftigt kritiseret for ikke at forlænge med AC Milan, og utilfredse fans viste deres mening under gårsdagens landskamp mellem Danmark og Italien ved at smide falske pengesedler efter ham på banen.

Raiola tog sin klient i forsvar, og fortalte at Donnarumma var klar til at underskrive en ny kontrakt, men at årsagen i sidste ende falder tilbage på Milan-direktør Massimiliano Mirabelli.

- Situationen blev for voldsom og fjendtlig, så der var ingen vej tilbage, sagde Raiola til Sky Sport Italia, og tilføjer:

- Vi tog en beslutning, som vi ikke havde lyst til at tage.

Ifølge agenten er det ikke et spørgsmål om penge, som der ellers er blevet spekuleret i.

- Det har intet med penge at gøre. Vi blev truet. Donnarummas familie blev truet. Både med ikke at spille mere og med at dø. Du kan ikke holde på spillere ved at true dem.

donnarummapenge.jpg 

Mino Raiola er klar over, hvilken betydning det i sidste ende kan få at Donnarumma afviste Milans kontrakt.

- Nu er der en stor chance for, at han ikke spiller i et år. Hans kvaliteter gør det usandsynligt, men vi er allerede på grænsen til mobning.

Ifølge agenten var der ingen tvivl om, at Donnarumma ellers gerne ville forlænge med Milan.

- Vi nåede aldrig at tale om penge eller frikøbsklausul, fordi de slet ikke tillod, at vi kom så langt. Vi nåede ikke engang at tænke på, hvad der var bedst for Gigio. Han var klar til at underskrive en ny kontrakt, der var ingen tvivl i hans hoved. De tvang os til at forlade forhandlingerne med det miljø, de skabte.

Den italienske målmand fik til sidst nok af Milans behandling af ham, siger Raiola.

- Jeg tog beslutningen. De tvang os. Det var Milan som tabte Donnarumma. Han sagde til mig "Ærlig talt, Mino. Jeg føler ikke, at det er rigtigt at fortsætte forhandlingerne med disse mennesker, som håner og truer min familie".

Herefter giver han et eksempel på en situation, hvor de ikke følte sig særligt godt behandlet.

- På et tidspunkt var der et banner foran klubbens hovedkontor. En klub bør beskytte dens spillere og fjerne banneret. En klub bør støtte og opmuntre sine spillere - ikke true dem med at blive efterladt på tribunen.

Real Madrid kan være næste destination for den unge italienske målmand, ligesom Juventus også har set ham som erstatning for Buffon. Men Milan insisterer på ikke at lade ham gå i denne sæson.

- Vi havde allerede tilbud fra de klubber, da han var 14 år, så hvis han ønskede at forlade, kunne han have gjort det dengang. Jeg har ikke snakke med nogle storklubber i denne omgang, og vi har derfor ingen aftale med et andet hold. Men jeg kan forsikre, at der ikke bliver nogen hurtig transfer.

Selvom forhandlingerne mellem Donnarumma og Milan er gået i stå, så afviser Raiola ikke noget som helst.

- Jeg har allerede garanteret, at han ikke forlader klubben på en fri transfer, så der er ikke travlt med at få underskrevet en kontrakt. Vi indtager en mere afventende position.

Gianluigi Donnarumma er i øjeblikket med det italienske landshold til U21-EM i Polen, og var med til at slå Danmark 2-0 i deres indledende gruppekamp.

DBU nedtoner virus-panik: Sådan er status for U21-landsholdet

Italiener overrasket over Danmark: Hvor er de henne?

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter