Svensk medie afslører: Hareide færdig i Malmø - klar som landstræner

Det danske landstræneremne forlader snart de svenske Champions League-deltagere, skriver Sydsvenskan

Åge Hareide på træningsbanen i Malmø dagen efter 2-2-kampen i Parken mod Sverige. (Foto: Jonas Olufson)
Åge Hareide på træningsbanen i Malmø dagen efter 2-2-kampen i Parken mod Sverige. (Foto: Jonas Olufson)

Meldingen var der ikke noget nyt i.

Åge Hareide havde onsdag aften på Swedbank Stadion efter den solide afklapsning til Paris Saint-Germain (0-5) ikke noget nyt og overraskende at tilføje i forhold til sin fremtid som træner.

Alligevel kan avisen Sydsvenska Dagbladet nu berette, at nordmanden er tættere end nogensinde på at forlade Malmö FF, som han førte til det svenske mesterskab for et år siden.

Avisen erfarer, at MFF er kommet et langt stykke af vejen i bestræbelserne på at finde en afløser for Hareide, selvom formand Håkan Jeppsson i en sms til avisen skriver, at 'Åge er vores træner og har ikke sagt op'.

- Åge Hareide og Dansk Boldspil Union er enige om, at han skal overtage jobbet som landstræner efter Morten Olsen fra årsskiftet, skriver avisen.

I Malmø onsdag forsøgte Hareide efter bedste evne at svare på spørgsmålet om fremtiden på følgende måde:

- Det kan jeg faktisk ikke svare på nu. Der bliver i hvert fald en træningskamp torsdag mod Molde. Jeg ved faktisk ikke, hvad der sker derefter. Jeg har jo tydeligt sagt, at vi skulle afvikle vores tilbageværende kampe først.

Jan Mølby og Preben Elkjær er ikke umiddelbart store fans af Åge Hareide, og de virker usikre på, om han vil være den rette mand for det danske landshold, hvis han skulle ende med at få jobbet. (Foto: AP/Andreas Hillergren) Champions League Kras kritik fra legenderne: 'Hareide ligner en træt mand'

Af dem er der én...Champions League-gruppekampen mod Real Madrid 8. december.

Den tidligere norske landsholdsspiller- og landstræner er varmeste navn til jobbet som Morten Olsens efterfølger som dansk landstræner.

Den historie begyndte at rulle dagen efter Danmarks samlede nederlag til Sverige i EM-playoff-kampen i Parken, hvor Politiken skrev, at Hareide bliver ny dansk landstræner.

Ingen af parterne har endnu meldt noget officielt ud om Olsens afløser.

Åge Hareide før Malmøs Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain. Den 62-årige norske træner er storfavorit til at tage over efter Morten Olsen (Foto: AP) Landsholdsfodbold Stjerneregn over Hareide: Sådan er den nye landstræner

Flot frisparksscoring i Malmö-ydmygelse