Sverige spiller 0-0 uden Zlatan i EM-test

Publikum i Malmø buhede af det svenske fodboldlandshold, som mandag aften spillede 0-0 mod Slovenien

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Uden den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic var Sverige ikke i stand til at score mod Slovenien, og mandagens EM-testkamp endte 0-0.

Ibrahimovic undskyldte i pausen over for hjemmepublikum, at han ikke kunne være med i kampen. Byens store helt fik da også kampens største jubelbrøl på Swedbank Stadion i Malmø.

- Jeg ville ønske, jeg kunne have spillet. Jeg beder om forladelse, siger Ibrahimovic og indikerede, at han måske i fremtiden vil tørne ud for den lokale barndomsklub Malmö FF.

- Jeg elsker Malmø. Jeg undskylder, men jeg kommer, jeg kommer. Bare vent på mig, lyder det fra den populære svensker, som stadig afventer sin fremtid på klubplan.

Landstræner Erik Hamrén var ikke tilfreds med resultatet og havde gerne set holdet sejre inden sommerens deltagelse ved EM i Frankrig.

- Jeg fokuserer på det positive. Og anden halvleg var betydeligt bedre end første set fra vores side.

- Vi ville gerne have vundet kampen, men så skal vi score på en eller flere af de chancer, som vi fik, siger Hamrén til svensk TV4.

Det ventes, at Ibrahimovic spiller sin landskamp nummer 113 mod Wales på søndag. Ibrahimovic spillede sin første landskamp mod Færøerne i 2001.

4 kommentarer
Vis kommentarer