Svinestreg! Belgisk stjerne slagtet i venskabskamp

Der var ikke meget 'venskabskamp' over denne tackling fra Benoît Trémoulinas på Dries Mertens under søndagens opgør mellem Frankrig og Belgien

Søndag aften viste det belgiske landshold, hvorfor de indtager andenpladsen på den seneste verdensrangliste.

De belgiske stjerner udspillede nemlig deres franske værter i Paris i 4-3-sejren, efter at have været foran med 4-1. Der kom først spænding i kampen helt til sidst, da Frankrig reducerede to gange på kort tid.

Sejren kom dog aldrig i fare for Hazard og co, der i den grad beviste, at de skal tage alvorligt til EM-slutrunden i netop Frankrig næste år.

Landsholdsfodbold Belgien slår Frankrig i målorgie

Venskabskampen bød dog også på en kæmpe svinestreg fra værternes venstreback Benoît Trémoulinas, der helt unødvendigt stemplede udeholdets Dries Mertens med begge fødder.

Helt ufatteligt slap Trémoulinas for straf i situationen - noget som undrede flere brugere på Twitter, der også fulgte kampen.

- En slem tackling fra Tremoulinas. Heldig med at undslippe rødt kort. Mertens er skadet og får behandling.

- Forfærdelig to-fods-tackling af Tremoulinas på Mertens. Skulle have været et rødt kort - ingen tvivl!

- Slem to-fods-tackling afTremoulinas på Mertens. Helt klart til en udvisning.

Heldigvis for Mertens slap han for en alvorlig skade og kunne spille videre efter flere minutters behandling, men det kunne i den grad have gået meget mere galt for den belgiske stjerne.

Se den vilde og hensynsløse tackling i videoen øverst i artiklen - mens du kan se alle syv kasser fra målorgiet i videoen herunder.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer