Syrlig Morten Olsen: Håber ikke, jeg kostede Bonde jobbet

- Jeg vil være ked af, hvis det er på grund af mig, at Peter Bonde ikke er valgt, siger landstræneren om DBU’s fravalg af hans assistent som talentudviklingschef

Morten Olsen er tydeligvis ikke enig med DBU i fravalget af Peter Bonde (Foto: Lars Poulsen)
Morten Olsen er tydeligvis ikke enig med DBU i fravalget af Peter Bonde (Foto: Lars Poulsen)

Nu bryder en tydeligvis irriteret Morten Olsen tavsheden i forbindelse med det, han lige så tydeligt ser som DBU’s forbigåelse af hans assistent Peter Bonde til jobbet som unionens nye talentudviklingschef.

Et job, som Bonde havde søgt, afslørede han i Ekstra Bladet torsdag morgen.

Peter Bonde (tv) blev craget som kandidat til jobbet som DBUs talentudviklingschef. Det ligner et klart opgør med Morten Olsen-klanen fra DBUs nye ledelse. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Afsløring: DBU vrager Bonde som talentchef

- Hvis Peter Bonde var i spil, så har han helt sikkert alle de kompetencer og den baggrund, der skal til at udfylde det job, siger Morten Olsen nu til Politiken.

- Det er min analyse. Og jeg vil være ked af, hvis det er på grund af mig, at Peter Bonde ikke er valgt, lyder det syrligt for landstræneren, der dog ikke vil udbygge den bemærkning.

Peter Rudbæk (tv) og Morten Olsen har været gode venner, men nu har Rudbæk valgt side. Han går med den nye DBU ledelse. Til højre ses FCM-træner Glen Riddersholm(Foto: Henrik Schütt) Landsholdsfodbold Beskidt opgør i DBU: Olsens ven har vendt ham ryggen

Landstræner Morten Olsen foreslog selv oprettelsen af stillingen som talentudviklingschef for et par år siden, fordi han mente, at det ville gavne unionens elitearbejde. Men han var ikke involveret i udpegningen af kandidater.

Det arbejde forestod i stedet direktør Claus Bretton-Meyer, fungerende elitechef Peter Rudbæk og HR-chef Anette Andersen.

Claus-Bretton-Meyer har valgt ny talentchef, der også kender alle de dyre ord. Foto: Lars Poulsen Allan Olsen Bullshit-bingo fra ny DBU-boss

- Jeg er som sagt ikke blevet spurgt af de folk, der har skullet udpege den nye talentudviklingschef. Og jeg har heller ingen kommentarer til valget af Flemming Berg, og hvorfor det er blevet ham.

- Her må du snakke med de folk i DBU, som har forstand på det og taget beslutningen, foreslår Morten Olsen.

Danmark er stadig at finde på  28. pladsen på den seneste verdensrangliste. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Det danske fodboldlandshold i stilstand

57-årige Peter Bonde har været Morten Olsens assistent siden sommeren 2006. De har begge kontrakt frem til sommeren 2016.

Ekstra Bladet har på det seneste dokumenteret, hvordan Morten Olsen og hans håndgangne mænd gradvist er blevet frosset ud af DBU-toppen efter forrige års ledelsesskifte i unionen.

22 kommentarer
Vis kommentarer