Annonce:
Annonce:

Tæsker søster og nevø: Nu spiller hun VM

Vold mod familiemedlemmer, offer for kærestevold og tæt på en anholdelse for gadeuorden. Det er ikke ikke kun på fodboldbanen, Hope Solo trækker overskrifter

Hope Solo kan ikke kun skrive OL-guldvinder på CV'et. Hun har også nogle lidt mere dystre pletter i sin fortid. (Foto: PA Photos)
Hope Solo kan ikke kun skrive OL-guldvinder på CV'et. Hun har også nogle lidt mere dystre pletter i sin fortid. (Foto: PA Photos)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Det er ikke mange kvindelige fodboldspillere, der bliver omtalt i internationale medier verden over.

En af dem, der gør, er den amerikanske målvogter Hope Solo. Men selv om hun er en af de største kvindelige stjerner indenfor sporten med mere end 170 kampe for landsholdet, er det desværre ikke altid fodbolden, der er årsagen til opmærksomheden.

Der var tilsyneladende gang i den i sommer, da Hope Solo holdt familiefest i sit hjem i Kirkland i nærheden af Seattle.

Efter husspektakler blev politiet tilkaldt, og Solo blev anholdt for at have overfaldet sin søster og dennes 17-årige søn. Ved anholdelsen var den amerikanske stjernespiller angiveligt fuld og opførte sig truende mod betjentene, skriver USA Today.

Kvindelig fodboldstjerne anklaget for familievold

Annonce:

På et tidspunkt under anholdelsen skulle hun have sagt til en af de arresterende betjente, at hendes halskæde var mere værd, end betjenten tjente på et år.

Hendes nevø har efterfølgende sagt, at han blev nødt til at true Solo med en pistol for at få hende til at stoppe med at angribe ham. Landsholdskeeperen, der blandt andet har vundet to OL-guldmedaljer, blev dog sidenhen frikendt i sagen.

Det er dog ikke den eneste gang, den amerikanske keeper har været i politiets søgelys.

Karantæne fra landsholdet
Tidligere på året blev hun udelukket fra landsholdet i en måned, fordi hun var tæt på at blive arresteret for gadeuorden. Episoden skete under landsholdslejren i Californien, da hun og hendes mand - den tidligere NFL-spiller Jarramy Stevens - blev stoppet af politiet.

Med Hope Sole på passagersædet kørte Stevens med alkohol i blodet. Landsholdskeeperen reagerede krigerisk, da parret blev stoppet, hvilket altså kostede hende en måneds karantæne fra landsholdet.

Efter skandale: Verdens bedste målmand får karantæne

Annonce:

Den samme Jerramy Stevens blev i 2012 anholdt og sigtet for vold mod Hope Solo efter en episode i deres hjem i Kirkland. Det var angiveligt en uenighed om, hvorvidt parret skulle bo i Florida eller Washington, når de blev gift, der var årsagen til den heftige diskussion, skriver TMZ.

Betjentene fandt angiveligt Hope Solo med blod på albuerne, men landsholdsmålmanden ville ikke samarbejde med politiet, og sigtelserne mod Stevens blev senere droppet på grund for få beviser.

Nøgenmodel i ESPN Magazine
Det er dog ikke kun, når det drejer sig om gadeuorden, husspektakler og andre voldelige ting, Hope Solo gør sig bemærket. I 2011 deltog hun i den amerikanske version af Vild med Dans - 'Dancing with the Stars - hvor hun nåede hele vejen til semifinalen.

Samme år fik hun helt sikkert åbnet en masse mænds øjne, da hun poserede nøgen i ESPN Magazine.

Hope Solo i 'Dancing With The Stars'. (Foto: Planet Photos)
Hope Solo i 'Dancing With The Stars'. (Foto: Planet Photos)
 

I disse dage kan du se Hope Solo folde sig ud fodboldmæssigt for det amerikanske landshold, der spiller VM i Canada. Turneringen startede 7. juni, og finalen spilles 5. juli. USA vandt deres først kamp mod Australien 3-1.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: