Tager kæmpe skridt: - Jeg vil aldrig glemme denne dag

Pierre-Emile Højbjerg varmede op til landsholdssamling ved at sige ja til sin forlovede på Københavns Rådhus

Pierre-Emile Højbjerg er nu en gift mand. Foto: Jens Dresling
Pierre-Emile Højbjerg er nu en gift mand. Foto: Jens Dresling

Pierre-Emile Højbjerg fik ikke den bedste sportslige optakt til den aktuelle landsholdssamling i Helsingør, hvor Åge Hareides tropper forbereder sig på lørdagens brag i EM-kvalen mod Schweiz.

Sammen med resten af Southampton led midtbanespilleren søndag et lammende 1-4-nederlag til Chelsea, men Højbjerg kunne alligevel møde op i landsholdslejren mandag i strålende humør.

Han benyttede nemlig formiddagen til at lade sig vie med sin forlovede, Josephine Siw, på Københavns Rådhus.

Det afslører med et billede på Instagram af parrets vielsesringe ledsaget af teksten, 'indledte dagen med et brag. Jeg vil aldrig glemme denne dag.

Tilbage i august meddelte parret, at de var blevet forlovede, efter at de i 2017 blev forældre til datteren, Rosa.

Pierre-Emile Højbjerg skiftede tilbage i 2016 til Southampton efter en årrække i tysk fodbold, hvor han begyndte som ungdomsspiller i mægtige Bayern Munchen, hvor han også nåede 17 Bundesliga-kampe, inden han blev udlejet til først Augsburg og siden Schalke 04.

Pierre-Emile Højbjerg er noteret for 26 landskampe for Danmark, hvor det er blevet til tre scoringer.

Hans seneste mål på landsholdet indtraf i 1-1-kampen mod Irland i Parken før sommerferien.

Christian Eriksen erkender, at den tid han gennemlever lige nu i Tottenham er den sværeste i de seks år, han har været i klubben. Foto: Lars Poulsen. Landsholdsfodbold Eriksen midt i krisen: Min sværeste tid

Dolberg er uforstående over for sin tidligere holdkammerats tyverier. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Nu taler Dolberg om bizart tyveri: - Absurd

Nicklas Bendtner har endnu ikke scoret for FCK, men Åge Hareide vil ikke udelukke ham på landsholdet. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Hareide lukker ingen døre: - Nu må vi se

Sammen med resten af landsholdet skal Pierre-Emile Højbjerg i aktion i weekenden, og i sidste uge udtog Åge Hareide sit landshold. Sportschef Allan Olsen kommenterer på udskiftningerne.