Talent-boost: Godt nyt for Yussuf Poulsen

Yussuf Poulsens scanning gav et positivt resultat

Yussuf Poulsen er klar til U21-EM (Foto: Lars Poulsen)
Yussuf Poulsen er klar til U21-EM (Foto: Lars Poulsen)

PRAG (Ekstra Bladet): EM-feberen kan godt skrues op et par niveauer – på U21-niveau vel at mærke.

Storspillende Yussuf Poulsen er nemlig fløjet med resten af a-spillerne med til Prag. Dansk Boldspil Union bekræfter at målhelten fra Parken træner med, når U21-landsholdet samles om kort tid på Viktoria Stadion i bydelen Zizkov.

Dermed tyder alt på, at Yussuf Poulsen er sluppet lige præcis så nådigt fra mødet med Aleksandar Kolarov som håbet. Angriberen, der sprudlede mod Serbien og scorede karrierens første landskamp-mål, måtte lade sig udskifte efter 70 minutter med stærke smerter.

Yussuf Poulsen blev flæsket af serberne (Foto: Jens Dresling)
Yussuf Poulsen blev flæsket af serberne (Foto: Jens Dresling)
 

Lægestaben vurderede umiddelbart, at der var tale om et ukompliceret slag, men som en sikkerheds-foranstaltning ville DBU få Yussuf Poulsen skannet inden afrejsen mod U21-lejren i Prag her til formiddag.

Resultatet af den skanning har så vist sig så positive, at Yussuf Poulsen var med flyet til Tjekkiet. Her støder han sammen med Pierre-Emile Højbjerg, Andreas Christensen, Viktor Fischer, Jannik Vestergaard og Pione Sisto til resten af U21-truppen, så den omsider er fuldtallig på 23 mand.

EM-slutrunden starter på onsdag, hvor Danmark spiller åbningskamp mod Tjekkiet. Og bedømt på den unges spillelyst i kampen mod Serbien og u-landsholdets sprudlende indsats i testkampen mod Sverige, så tegner turneringen lovende.

Simon Kjær rejser i dag til Istanbul for at se nærmere på forholdene i Fenerbahce. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Klubskifte på vej: Kjær lander i dag i Istanbul

Danmark ligger ret godt til i kampen om EM-billetterne (Foto: Jens Dresling) Landsholdsfodbold Her er overblikket: Så tæt er Danmark på EM

Yussuf Poulsen scorede sit første mål på A-landsholdet i går (Foto: Lars Poulsen)
Yussuf Poulsen scorede sit første mål på A-landsholdet i går (Foto: Lars Poulsen)

Færøerne vandt sensationelt mod Grækenland (Foto: AP) Landsholdsfodbold Lars Olsen jubler efter sensation: Jeg lovede jo fest

3 kommentarer
Vis kommentarer