Testet positiv efter kamp mod Danmark

Brandon Mechele, der sad på bænken mod Danmark og ikke kom på banen, afleverede søndag en positiv coronatest

Brandon Mechele (til venstre) afleverede en positiv coronatest dagen efter, at han sad på bænken i Parken. Foto: Francois Lenoir/Ritzau Scanpix
Brandon Mechele (til venstre) afleverede en positiv coronatest dagen efter, at han sad på bænken i Parken. Foto: Francois Lenoir/Ritzau Scanpix

En af de belgiske landsholdsspillere, der lørdag var i Parken til kampen mod Danmark, er blevet testet positiv for coronavirus.

Den 27-årige forsvarsspiller Brandon Mechele blev søndag testet positiv og har forladt landsholdslejren. Det skriver det belgiske landshold på Twitter.

Mechele så hele lørdagens kamp fra udskiftningsbænken og kom altså ikke i aktion. Derfor har han heller ikke nødvendigvis været i nærkontakt med de danske landsholdsspillere.

'Herrelandsholdets spillere blev testet søndag efter kampen mod Belgien og var alle negative. De belgiske og danske spillere havde omklædning og færdsel på stadion adskilt fra hinanden. Derfor anser vi det for højst usandsynligt, at det kan have betydning for de danske spillere', skriver DBU's kommunikationschef Jakob Høyer i en sms til Ekstra Bladet.

Belgien vandt kampen med 2-0 på mål af Jason Denayer og Dries Mertens. Kasper Hjulmand indkasserede derfor et nederlag i sin debut som dansk landstræner.

Også den franske stjerne Kylian Mbappé er blevet testet positiv for coronavirus. Han var med i Frankrigs sejr lørdag ude over Sverige. Læs mere om det her.

Sport og Spil Nu går eksperten all in: Det strålende og billige valg

Det blev ikke i denne omgang, at Ståle Solbakken og 'Zanka' blev genforenet i FC København. Den norske manager har i stedet hentet græske Marios Oikonomou. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Derfor blev det ikke 'Zanka'

Poul Erik Høyer har i fem år været ramt af Parkinsons Sygdom. Foto: Linda Johansen Sport og Spil Kronisk syg Poul Erik Høyer: Døden kommer tættere på

53 kommentarer
Vis kommentarer