Tidligere landsholdsspiller afslører: Jeg skal hjælpe Danmark til VM

Ole Tobiasen skal være en del af den tekniske stab før og under VM for Danmark. Her skal han nærstudere Danmarks pulje og kommende modstandere

Hør den danske landstræners bud på, hvem der bliver stærkest til VM.

Ole Tobiasen er nyt medlem af den tekniske stab til VM til sommer. Den tidligere landsholdsspiller bekræfter over for Ekstra Bladet, at han skal med Danmark til sommerens VM.

Ifølge Tobiasen har DBU tidligere været ude med følere om et muligt job, men at det først passede nu.

- Jeg blev først spurgt, da jeg var assistent i Sparta Rotterdam, om det var noget, at jeg havde interesse for, men på det tidspunkt kunne det ikke lade sig gøre. Derefter blev træneren fyret i Sparta Rotterdam, og den nye træner (Dick Advocaat red.) tog sine egne assistenter med, hvor jeg så blev til overs i klubben. Derefter blev jeg spurgt igen, og det sagde jeg ja til, og nu er vi nået til enighed, siger Ole Tobiasen til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ole Tobiasen (stående nummer tre fra højre) skal med Danmark til VM i Rusland. Foto: imago/Magic/ All Over Press
Ole Tobiasen (stående nummer tre fra højre) skal med Danmark til VM i Rusland. Foto: imago/Magic/ All Over Press
 

Ole Tobiasen starter allerede sit nye job i næste uge, og her skal han klæde Danmark godt på til VM ved at kigge på træningskampe op til VM, men også være en vigtig del under VM for det danske landshold.

- Jeg skal analysere Danmarks kommende modstandere og mulige modstandere ved VM. Jeg glæder mig til at være en del af det danske landshold og få en god oplevelse ud af det og være med til at skabe et godt resultat, siger han.

Kontrakt til efter VM
Den nuværende assistenttræner for landsholdet Jon Dahl Tomasson var manden bag kontakten til Tobiasen.

- Jon Dahl Tomasson kontaktede mig, da DBU havde besluttet, hvilke kandidater der var til jobbet. Vi bliver boende i Holland, da det jo er et kortsigtet projekt.

Ole Tobiasens kontrakt med DBU varer til efter VM.

Den tidligere forsvarsspiller nåede at spille seks landskampe i sin aktive karriere. På klubplan spillede han blandt andet for FC København, Ajax og AZ Alkmaar.

Ole Tobiasen stoppede sin karriere i 2011, hvorefter han gik trænervejen. Senest var han assistenttræner i Sparta Rotterdam, hvor Tobiasen blev opsagt 31. januar 2018.

José Mourinho får råd til en luksuriøs sommerferie efter at have lavet en aftale om at være ekspert på russisk tv i fem dage. Foto: AP Premier League Godt betalt: Mourinho tjener kassen på VM

Nicklas Bendtner er ikke i tvivl om, at han er en del af det landshold, der skal til VM i Rusland til sommer VM 2018 Bendtner klar i spyttet: Ikke i tvivl om VM-chancer

22 kommentarer
Vis kommentarer