Tilbage med maner: Kong-Messi sikrer comeback-sejr

Lionel Messi scorede i sin comback-kamp for Argentina og sikrede argentinerne en 1-0-sejr over Uruguay fredag nat

Lionel Messi var natten til fredag tilbage på det argentinske landshold efter et par måneder langt landsholdstop. Selvfølgelig sørgede  kongen selv for sejren. Foto: AP/Victor R. Caivano.
Lionel Messi var natten til fredag tilbage på det argentinske landshold efter et par måneder langt landsholdstop. Selvfølgelig sørgede kongen selv for sejren. Foto: AP/Victor R. Caivano.

Lionel Messi udtalte efter Copa America-nederlaget til Chile i juni, at hans landsholdskarriere var ovre. De fleste fans og eksperter var overbeviste om, at Barca-anføreren nok ville vende tilbage igen før VM. Gudskelov for Argentina var Messi allerede tilbage inden. Nemlig natten til fredag mod Uruguay.

Og kort før pausen gjorde han det onde ved Uruguay, der havde Luis Suarez i startopstillingen. Barca-stjernen trak ind i banen fra højre, inden han trykkede af. Bolden blev rettet af, og det forvirrede Muslera i Uruguay-målet. Dermed stod det 1-0 til argentinerne.

i Sekunderne før pausefløjt blev Dybala udvist, da han fik sit andet gule kort. Det skete, da han kom til at spænde ben for en uruguayansk spiller, der imidlertid også gik rimelig hårdt til Juve-spilleren. Det lignede en 50/50-duel.

Andetsteds i den sydamerikanske VM-kval fik Brasilien en tiltrængt sejr. Det skete, da Ecuador blev besejret i Quito. I kampens 72. minut blev Gabriel Jesus nedlagt i feltet, og så stod Neymar klar til at sparke straffesparket. Her var Barca-stjernen sikkerheden selv.

Fire minutter senere gik det fra slemt til værre, da Paredes blev udvist. Det skete, da han gik for hårdt ind i en tackling på Augusto og dermed fik sit andet gule kort. Med tre minutter igen af opgøret scorede Gabriel Jesus efter en fræk afslutning med hælen på et indlæg fra Marcelo. I tillægstiden gjorde Gabriel Jesus det til kampens resultat 3-0, da han flot smækkede bolden i kassen fra kanten af feltet.

I Colombia vandt colombianerne 2-0 over nabolandet Venezuela, som blev besejret efter scoringer af James Rodriguez og Miguel Torres. Paraguay besejrede Chile med 2-1, mens Bolivia slog Peru med 2-0.

Resultaterne gør, at Argentina fører VM-kvalen med 14 point. Uruguay, Colombia og Ecuador har 13 point. Brasilien på femtepladsen, der giver playoff-kamp mod vinderen fra Oceanien, har 12 point. Paraguay har ligeledes 12 point, men med en dårligere målscore. Chile på syvendepladsen har 10 point. Bolivia har seks, Peru fire, Venezuela ét point.

Derfor scorer Danmark mange mål: Her er Åges nye angrebs-trick

Her er Tysklands nye anfører

Rørende afsked: Her stortuder tysk stjerne i sidste kamp

17-årig keeper landsholdsdebuterede: En ubeskrivelig følelse

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag