Tilbagevendt Zlatan sprudler i comeback

Den tilbagevendte veteran lagde op til sejrsmålet, da et svagt spillende svensk landshold slog Georgien 1-0

Zlatan Ibrahimovic havde en fod med i Sveriges sejrsmål mod Georgien. Foto:  Pontus Lundahl/Tt/Ritzau Scanpix
Zlatan Ibrahimovic havde en fod med i Sveriges sejrsmål mod Georgien. Foto: Pontus Lundahl/Tt/Ritzau Scanpix

Det svenske fodboldlandshold tager tre point og en pligtsejr med fra Zlatan Ibrahimovic' meget omtalte comeback i blåt og gult.

Sverige besejrede på hjemmebane Georgien med 1-0, og Milan-veteranen fejrede sin tilbagevenden til nationalmandskabet ved at lægge op til kampens enlige scoring.

Ibrahimovic tæmmede ti minutter før pausen bolden i feltet med sin store brystkasse og ekspederede den videre til fremstormende Viktor Claesson.

Midtbanemanden fra Krasnodar var næsten kommet for langt frem, men fik lige akkurat fisket kuglen med sig og kunne i næste bevægelse udplacere Georgiens keeper.

Nogen stor kamp spillede svenskerne dog ikke. Havde landstræner Janne Andersson håbet, at Ibrahimovic' tilbagekomst ville løfte holdet til nye højder, blev han formentlig skuffet.

Spillet var halvtungt og til tider sløset. Gæsterne udnyttede svenske fejl til flere gode kontramuligheder, som de ikke fik udnyttet.

Levan Shengelia fik otte minutter før tid en stor chance for at få udlignet, men målmand Kristoffer Nordfeldt dykkede hurtigt og afværgede den flade afslutning.

Ud over sejren og Ibrahimovic' comeback kan Sverige glæde sig over pointtab til gruppefavoritten Spanien.

Trods hjemmebane måtte spanierne nøjes med 1-1 mod Grækenland.

De norske spillere var trukket i særlige T-shirts med budskabet Landsholdsfodbold Cheftræner ryster på hovedet over Norge

6500 gæstearbejdere har ifølge avisen The Guardian mistet livet i Qatar under arbejdet med at gøre klar til næste års VM i fodbold. Arkivfoto: Foto: Hassan Ammar/Ritzau Scanpix Superligaen Superligaklubber er uden holdning til VM-boykot