To år efter sidste triumf: Nu leverer de klassebilledet igen!

Jens Stryger Larsen har delt et billede på Instagram, som er en tro kopi af fejringen efter landsholdet kvalificerede sig til VM

Der var stor jubel hos det danske landshold, da de mandag bookede billetten til EM. Foto: Lars Poulsen
Der var stor jubel hos det danske landshold, da de mandag bookede billetten til EM. Foto: Lars Poulsen
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Det er ved at blive en tradition, at det danske landshold tager til Irland for at hente billetter til slutrunder. Akkurat som i 2017 sikrede det danske landshold kvalifikationen efter en kamp på Aviva Stadium i Dublin.

Der var ikke meget ved mandagens kamp mod Irland, som mindede om den fortryllende 1-5 sejr fra sidste kvalifikation mod samme irske mandskab, men det var ikke til at spore i fejringen fra de danske drenge.

I kølvandet på kvalifikationen til VM på samme bane i 2017 delte landsholdets startende venstre back, Jens Stryger Larsen, et sejrsbillede, hvor profilerne Andreas Cornelius, Andreas Christensen, Thomas Delaney og han selv optræder.

Med en gentagelse af en succesfuld kvalifikation fulgte en gentagelse af sejrsbilledet.

Om det allerede var planlagt inden kampen eller var en hurtig indskydelse i sejrsrusen skal være uvist, men gruppen af spillere har formået at genskabe flere detaljer fra det gamle billede. Næsten den samme baggrund, Delaney med en kæmpe Carlsberg-flaske, Jens Stryger med solbriller og Andreas Christensen i DBU-halstørklæde.

Det blev 'kun' til 1-1 i Irland, men det var nok til at få fat i en billet til EM i 2020, og derfor gør det nok heller ikke den store forskel for landsholdsbacken.

'Stadig den samme følelse DK, tak for støtten allesammen', skriver Jens Stryger Larsen i sit opslag på Instagram.

De fire spillere var alle på banen i 2017 såvel som mandag. I denne omgang kom kampen til at gøre lidt ekstra ondt på Andreas Cornelius og Thomas Delaney, der begge måtte udgå med skader i første halvleg.

Millionerne vælter ind: Skummer fløden på EM

Eriksen hånet med sex-rygte

Irriteret midt i triumfen: - Det er helt forkert

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+