To mand skuffer: Se alle karaktererne

Forsvarerne var de bedste, mens to profiler skuffede mod England

Highlights: Flot dansk præstation i nulløsning mod England. TV: Discovery Networks

PARKEN (Ekstra Bladet): Kasper Hjulmand har fortsat sin første sejr til gode som dansk landstræner, men tirsdag aften kom han på tavlen med et point mod England.

Der var chancer i begge ender, selvom kampen endte uden scoring.

Se Ekstra Bladets karakterbog her.

Karakterer: Danmark - England

 

Pengene værd
3

Var igen den højest råbende person i Parken og skal nok være glad for, at dommeren ikke forstod hans opfordringer til frispark. Havde ikke alverden at bestille, men blev reddet af Zanka, da Kane snød ham.

 

 

Anders Kjærbye

 

God
4

Stærk indsats på højre back, og det ser ud til, at Wass’ landsholdslykke er ved at vende under Kasper Hjulmand. Slap rigtig pænt fra opgaven med at stække den lynhurtige Raheem Sterling. Spiller også næste gang.

 

 

Anders Kjærbye

 

God
4

Chelsea-stopperen startede igen inde og levererede en ny solid præstation. Var stærkt medvirkende til, at superstjernen Harry Kane forblev usynlig under besøget i København. Lugter af genvalg på pladsen

 

Anders Kjærbye

 

God
4

Hvis Zanka skal skifte kub denne sommer, må han håbe, at eventuelle bejlere kiggede med. Ro og rutine prægede præstationen, og det er en cadeau til ham, at man aldrig savnede Simon Kjær.

 

Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Den tidligere målkonge i Superligaen skal stadig vænne sig til sin nye rolle som venstreback, og kom i menneskehænder mod Sancho og Alexander-Arnold. Rimelig i defensiven og mere modig med sine afleveringer.

 

 

Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Erstattede helt logisk Pierre-Emile Højbjerg i startopstillingen og efter en svag start, hvor han ofte blev den lille, spillede han sig op og leverede en disciplineret indsats på den centrale midtbane.

 

 

Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Bedre end mod Belgien, men stadig langt fra sit højeste niveau. Leverede fremragende stikning til Dolberg. Til gengæld er dødboldene stadig ikke noget at skrive hjem om. Brændte kampens største chance.

 

Anders Kjærbye

 

Lige bestået
2

Dortmund-dynamoen havde ikke en af sine bedste kampe i rødt og hvidt. Løb og kæmpede som vanligt, men blev ofte den lille i duellerne med de fysisk stærke modstandere på den engelske midtbane.

 

 

Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Var meget tæt på at åbne scoringen med et fladt skud fra distancen i første halvleg, men blev ellers sjældent en trussel. Men vanen tro en engageret arbejdsindsats fra Lionel Messis holdkammerat.

 

 

Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Langt farligere end det var tilfældet mod Belgien og var to gange tæt på at score det første mål under Hjulmands regime. Var ikke lige heldig i alle kombinationerne, men ligner lige nu den foretrukne ’nier’.

 

 

Anders Kjærbye

 

Lige bestået
2

Arbejdede vanen tro det bedste, han har lært, men denne gang blev Leipzig-profilen ofte den lille i nærkampene mod de engelske forsvarere. Fik aldrig en trussel mod Jordan Pickford i gæsternes mål.

 

 

Anders Kjærbye

 

Uden for bedømmelse
UB

(ind. 73) Fik de sidste 17 minutter i stedet for Christian Nørgaard

 

Anders Kjærbye

 

Uden for bedømmelse
UB

(ind 76.) Fik det sidste kvarter i stedet for Kasper Dolberg

Anders Kjærbye

 

Uden for bedømmelse
UB

(ind 82.) Anføreren fik de sidste otte minutter for Martin Braithwaite.

Anders Kjærbye

 

God
4

Den nye landstræner havde skiftet på to pladser. Danskerne pressede mindre aggressivt end mod Belgien, men skabte alligevel flere fine muligheder mod det på papiret fjerdebedste landshold i verden.

 

Lars Poulsen

45 kommentarer
Vis kommentarer