Tragedie og triumf: Derfor brød argentinsk matchvinder ud i gråd

Argentina vandt, og Angel di Maria scorede undervejs, men alligevel fik tårerne frit løb hos den offensive profil efter kampen mod Chile

Angel di Maria fik efter sin scoring mod Chile fat i en t-shirt, hvor der var trykt en hilsen til spillerens bedstemor. (Foto: AP)
Angel di Maria fik efter sin scoring mod Chile fat i en t-shirt, hvor der var trykt en hilsen til spillerens bedstemor. (Foto: AP)

Der var tale om en ekstraordinær jubelscene. En af dem, hvor følelserne for alvor fik frit løb.

Men der var også en god grund til, at Angel di Maria tiltrak sig ekstra stor opmærksomhed, efter den offensive stjerne havde bragt Argentina foran mod Chile i landenes første kamp ved dette års Copa America.

Spilleren, der er på lønningslisten i Paris Saint-Germain, var løbet ud til sidelinjen, efter han havde banket bolden i nettet fra nært hold kort inde i anden halvleg.

Her stod en holdkammerat klar med en hvid t-shirt, hvorpå en hilsnen med ordene 'bedstemor, jeg savner dig så meget' var trykt.  Så efter at være blevet omfavnet af sine landsmænd kyssede Di Maria trøjen og og løftede den mod himlen.

Årsagen var en kedelig af slagsen. PSG-profilens bedstemor var gået bort kort før kampens begyndelse, og end ikke Argentinas landstræner, Gerardo Martino, var bekendt om den tragiske hændelse, da opgøret blev fløjtet i gang.

Da dysten, som endte 2-1 til Argentina, var forbi, blev det så endnu mere tydeligt, hvor påvirket di Maria havde været af tabet i familien. Her stillede han op til interview, og så fik tårerne frit løb foran rullende kameraer.

- Det er svært at være væk, når sådanne ting sker. Min mor bad mig blive her ved mine holdkammerater og vinde kampen, sagde Di Maria ifølge ESPN.

- Jeg er så glad for, at jeg fik scoret. Det var til min bedstemor og min familie, der lige nu befinder sig i  en svær tid. Om morgen, da det skete, vidste jeg, at jeg ville score i dag. Det skete, og det gjorde jeg for hende, fortalte han.

Med sejren over Chile har Argentina kurs mod avancement fra Gruppe D, hvor også Panama og Bolivia er deltagere. De to mødtes i puljens anden kamp i første runde, hvor Panama sejrede med 2-1.

Se en påvirket Angel di Maria give interview efter kampen her:

Chiles målmand Claudio Bravo blev passeret to gange, da Argentina lagde fint fra land i Copa America. (Foto: AP) Landsholdsfodbold Argentina kunne uden Messi: Slår forsvarende mestre

Luis Suarez, der sad ude med en forstrækning, var en af de uruguayanere, der måbede, da landets nationalmelodi ikke blev spillet. (Foto: AP) Landsholdsfodbold Gigantisk brøler rammer Copa America: Derfor måber stjernerne

5 kommentarer
Vis kommentarer