Tre var helt i top - én havde problemer

Robert Skov, Kasper Dolberg og Pierre-Emile Højbjerg fik alle chancen fra start og greb den mod Luxembourg

Highlights: Brandvarme Dolberg cementerede dansk storsejr over Luxembourg

AALBORG (Ekstra Bladet): Efter neglebideren mod Schweiz var det en helt anden opgave for det danske fodboldlandshold mod Luxembourg. Venskabskamp en tirsdag aften mod en miniputnation.

Danmark brugte de 90 minutter mod fyrstendømmet med stor seriøsitet og som en fin opvarmning til den kommende EM-kvalkamp mod Gibraltar i Parken.

Udfaldet var der aldrig tvivl om, men særligt Robert Skov, Kasper Dolberg og Pierre-Emile Højbjerg viste, at de banker på til startopstillingen igen efter en bænkplads mod Schweiz.

Læs hele Ekstra Bladets karakterbog fra Danmark-Luxembourg her:

Karakterer: Danmark - Schweiz

 

God
4

Ny god kamp efter verdensklassepræstationen mod Schweiz. Til trods for ringe modstand leverede Schmeichel to fremragende redninger.

Anders Kjærbye

 

God
4

To flotte oplæg i anden halvleg fra Championship-backen. Det har manglet i de seneste landskampe.

Anders Kjærbye

 

Lige bestået
2

Greb ikke chancen til at spille sig foran ’AC’. Flere opspilsfejl trækker ned, men ’Zanka’ blev ikke for alvor udfordret af modstanderne.

Anders Kjærbye

 

God
4

Kaptajnen havde en rolig aften på kontoret, selv om Luxembourg kom til enkelte chancer. Der var frispark til Kjær på den store chance i første halvleg.

Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Forsøgte at vise sig frem offensivt på den uvante plads på venstre back. Udfaldet blev det samme, som når Stryger spiller. Fin defensiv præstation.

Anders Kjærbye

 

Super
5

Greb taktstokken på midten og satte mere i scene end Christian Eriksen. Opfindsom i sine pasninger og strålede som altid af energi og gejst.

Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Det blev heller ikke tirsdag aften, Daniel Wass viste fodbolddanmark, han skal være starter for landsholdet. Ikke dårlig, men anonym trods god plads.

Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Havde en fod med i Danmarks to scoringer i første halvleg. Fik plads til at fordele spillet, men dødboldene sad ikke i skabet. Fyraften efter 45 minutter.

Anders Kjærbye

 

Super
5

Skov viste igen sine spidskompetencer frem på kanten. Pågående driblinger og en skudtrussel både i åbent spil og på dødbolde. Assist til Dolberg.

Anders Kjærbye

 

God
4

En af de bedre landskampe fra Leganés-spilleren. Som altid arbejdsom og udfordrende. Krydrede indsatsen med åbningsmålet. Flere fine afslutninger.

Anders Kjærbye

 

Super
5

Skiftet til Nice har gjort ham godt. Struttede af selvtillid i sit drive med bolden og viste på ny, han er en iskold afslutter ved 2-0-målet. Dobbelt målscorer.

Anders Kjærbye

 

God
4

Landstræneren ramte det rigtige mix. Tre 'bænkevarmere' mod Schweiz viste sig frem. Nordmanden har masser af muligheder.

Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Fin arbejdsindsats af Genoa-spilleren, der afløste Eriksen i pausen.

Anders Kjærbye

 

God
4

Fjerde mål i otte landskampe af Gytkjær. En ægte afslutter, der bare bliver ved med at holde sig til på landsholdet. Hovedstødet var fint sat ind.

Anders Kjærbye

 

Pengene værd
3

Hypen omkring Lucas Andersen i Aalborg var større end præstationen. Fine udfordringer, men kampen var lukket, da den lokale helt gjorde sin entré.

Jens Dresling

 

Pengene værd
3

Kampen var punkteret, da Jonas Knudsen kom på banen og indtog sin venstre back.

Anders Kjærbye

 

Uden for bedømmelse
UB

Fik små 10 minutter i sin landsholdsdebut.

Anders Kjærbye

31-årige Kevin Conboy kunne hverken spise eller sove i perioden efter, at han opdagede, hvordan hans samarbejdspartner og svoger havde svindlet med millioner af kroner i Kevins selskaber. Foto: Ernst van Norde. Tæt på Superligaspiller svindlet for millioner: Jeg har overvejet at tage livet af mig

Sport og Spil Superligaen Indefra: Afvist af træner-favoritten

9 kommentarer
Vis kommentarer