Trekantsdrama: Konens kritik ødelagde alt

Barcelona-stjerne og Manchester City-stjerne taler ikke sammen på landsholdet efter kones Instagram-opslag

Bravo og Vidal i juni 2017, da alt stadig var godt. Foto: Ivan Sekretarev/Ritzau Scanpix
Bravo og Vidal i juni 2017, da alt stadig var godt. Foto: Ivan Sekretarev/Ritzau Scanpix

Manchester City-keeper Claudio Bravo og Barcelona-midtbane Arturo Vidal er to af Chiles største fodboldnavne, men de er bestemt ikke bedste venner.

De har netop været til første landsholdssamling sammen i to år, men luften mellem dem er iskold, siden Bravos kone langede ud efter Vidal i forbindelse med den missede kvalifikation til VM 2018.

- Jeg ville løse det her under fire øjne, da det skete, men Bravo lyttede ikke, og vi har ikke talt om det siden, siger Vidal i et interview med El Mercurio.

Artiklen fortsætter under billederne...

Bravo trøster Vidal i 2017. Nu er luften kold. Foto: Pavel Golovkin/Ritzau Scanpix
Bravo trøster Vidal i 2017. Nu er luften kold. Foto: Pavel Golovkin/Ritzau Scanpix

Igen i 2017 - dengang alt var godt. Foto: Pavel Golovkin/Ritzau Scanpix
Igen i 2017 - dengang alt var godt. Foto: Pavel Golovkin/Ritzau Scanpix
 

På Real Madrids medlemsaften blev præsident Florentino Perez spurgt til, hvordan klubben kan tillade, at anfører Sergio Ramos ligner en svensk turist...Foto: FELIX ORDONEZ AUSIN/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Raser over Real-stjerne: - Ligner svensk turist

Arnautovic skaber ballade. Foto: IAN WALTON/Ritzau Scanpix Premier League Hård anklage: Fodboldstjerne chikanerede piger

- Vi talte ikke med hinanden under denne her landsholdssamling. En af os må tage første skridt og bryde tavsheden, men jeg gjorde det ikke.

- Vi er ikke venner og kommer heller aldrig til at blive det. Men det vigtigste er at fokusere på at hjælpe holdet, siger Vidal.

Chile, der ellers har vundet Copa América i både 2015 og 2016, missede VM-kvalifikationen definitivt, da de tabte 0-3 mod Brasilien, og dengang var Bravos kone Carla Pardo skarp i sin kritik.

- Når man tager landsholdstøjen på, må man vise professionalisme. Majoriteten af landsholdet knoklede som æsler, mens andre gik ud og festede og blev så fulde, at de ikke engang kom til træning, skrev hun på Instagram.

Vidal har tidligere været grebet for spritkørsel. Efter den mislykkede VM-kvalifikation meldte han fra til landsholdet, men nu er han altså tilbage.

Bravo og konen støtter hinanden

Tidligere har det været fremme, hvordan en anden fodboldstjernes kone spiller hasard med mandens karriere, som du kan læse LIGE HER

Sam Kerr (til venstre) i aktion mod Brasilien, som Australien også møder til VM. Foto: Daniel Munoz/Ritzau Scanpix Intl. fodbold VM-stjerne snød alle med sit køn

Superligaen Spillerkone: Glen giver stadig min fødsel skylden for Europa-exit

Zuber scorede mod Brasilien ved VM i sommer - nu fortæller hans kone løs om livet som spillerkone. Foto: MARKO DJURICA/Ritzau Scanpix Tysk fodbold Spillerkoner afslører nøgenfotos

7 kommentarer
Vis kommentarer