Annonce:
Annonce:

Trods fadæse: DBU står fast

Peter Møller, fodbolddirektør i DBU, fastslår, at unionen fortsat ønsker at forlænge Kasper Hjulmands kontrakt.

Kasper Hjulmand er stadig Peter Møllers mand. Foto: BO AMSTRUP/Ritzau Scanpix
Kasper Hjulmand er stadig Peter Møllers mand. Foto: BO AMSTRUP/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Det kan godt være, at Danmark røg ud af VM med et brag, og det kan også godt være, at det danske landshold lige har leveret et utrolig skuffende resultat med et nederlag på 2-3 til Kasakhstan efter at have været foran med 2-0 ved pausen.

For står det til DBU, sætter Kasper Hjulmand sin underskrift på en forlængelse.

Over for TV 2 gør Peter Møller, der er fodbolddirektør i DBU, det klart, at unionen ønsker at fortsætte med Kasper Hjulmand på den lange bane. Det har han tidligere tilkendegivet, og den holdning er altså ikke ændret trods nederlaget til Kasakhstan og det skuffende VM-exit.

Landstræneren virkede - med rette – chokeret efter nederlaget i Kasakhstan, og mens nogle danskere er utilfredse med trænerens arbejde med holdet, er der i DBU stor tilfredshed og et ønske om at fortsætte længere end 2024, hvor aftalen løber ud.

Annonce:

- Vi vil gerne forlænge med Kasper Hjulmand. Han gør et suverænt stykke arbejde. Du siger, at der er høje forventninger, og det er, fordi vi har spillet godt. Vi kan ikke vinde alle kampe, og vi synes, at kampen mod Kasakhstan var dårlig, og det var ikke godt nok. Der skal strammes op. Jeg har også en forventning om, at det kommer til at ske. Bare for at slå fast - vi er sindssygt glade for Kasper Hjulmand, og vi vil gerne have, at han fortsætter, siger Peter Møller til TV 2.

Mens Møller gerne ser, at Hjulmand fortsætter længere end til sommeren 2024, sparker landstræneren spørgsmålet til hjørne og siger, at han ikke er der, hvor han tænker på det lige nu.

Danmark møder næste gang Nordirland på hjemmebane 16. juni, inden man tre dage senere gæster Slovenien.

Det vidste du ikke om Højlund

En ukendt FC Midtjylland-spiller eller -ansat har sat sine Superliga-medaljer til salg på nettet. Hør mere i 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: