Trøje-kiks: Nægter at spille i ny EM-dragt

Det russiske fodboldlandshold har fået nye trøjer, men en vigtig detalje gør, at de ikke bliver taget i brug

Rusland spiller stadig i deres gamle trøjer, da de nye trøjer er blevet kasseret efter en uønsket farvekombination.

Der har sjældent været de helt store svipsere med de danske landsholdstrøjer. De er typisk lavet efter klassisk opskrift med Dannebrogs farver i mere eller mindre dominerende afskygninger. En sammensætning af rød og hvid, og så kan rækkefølgen være nok så ligegyldig.

Det er ikke tilfældet for det russiske landshold. Deres flag har hele tre farver, så der er mere at jonglere med for Adidas, som laver trøjerne for det store land mod øst.

I denne omgang kunne det tyde på, at Adidas har fået farverne galt i halsen, for selvom de har fået alle de korrekte farver med, så er de kommet i en rækkefølge, der leder tankerne hen på det serbiske flag. På den nye trøje er farvekombination hvid-blå-rød blevet erstattet af rød-blå-hvid.

De kiksede trøjer vil potentielt gøre sig som et fint samlerobjekt, da de højst sandsynligt aldrig vil blive taget i brug. Foto: Kirill Kudryavtse/Ritzau Scanpix
De kiksede trøjer vil potentielt gøre sig som et fint samlerobjekt, da de højst sandsynligt aldrig vil blive taget i brug. Foto: Kirill Kudryavtse/Ritzau Scanpix

Foto: Kirill Kudryavtsev/Ritzau Scanpix
Foto: Kirill Kudryavtsev/Ritzau Scanpix

Derfor nægter den stolte nation at stille op i deres nye trøjer.

- I de kommende kampe, vil det russiske landshold fortsætte med at spille i den dragt, de begyndte kvalifikationen i, siger det russiske fodboldforbund til AFP.

Derfor var Rusland iklædt deres gamle dragter, da de lørdag måtte se sig slået af 4-1 på hjemmebane af Eden Hazard og Kevin De Bruynes Belgien.

Russerne overlever nok nederlaget, da de allerede er kvalificeret til EM-slutrunden næste sommer, og højst sandsynligt vil kunne iklæde sig nogle helt andre dragter til den tid.

Skulle det dog glippe, så har russernes landstræner, Stanislav Cherchisov, fundet en alternativ metode, hvorpå det russiske flag vil være repræsenteret i tilfælde af, at de skulle være nødsaget til at gøre brug af de kasserede trøjer.

- Når fans støtter holdet ved at klappe med armene i vejret, så vil man tydeligt kunne se det russiske flag på ærmerne, siger landstræneren med henvisning til, at farverne i omvendt rækkefølge ville udgøre nationens farver.

Formel 1 Drama efter ternet flag: Flået af podiet

- Når han er færdig her, og folk ser, hvad han har udrettet med det danske landshold, så vil han helt sikkert kunne sikre sig et godt job, hvis det er det, han ønsker, roser Eriksen Hareide. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Åge kan vælge og vrage

Det danske Counter-Strike-hold Heroic vinder med sejren i Atlanta knap 338.000 danske kroner. Arkivfoto: Jacob Ehrbahn CS:GO Guldregn over danske CS-hajer i USA

Ronaldo må vente på sit mål nummer 100 for Portugal, men han kan glæde sig til endnu en slutrunde. lFoto: John Thys/AFP/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Ronaldo til EM: Men må vente på mål-jubilæum

 

20 kommentarer
Vis kommentarer