TV: Juve-stjerne bag vidunderlig målfest

Det endte 3-3 mellem Copa América-værterne Chile og Mexico i nattens kamp, hvor Arturo Vidal var direkte involveret i alle tre af sit holds mål

De mere end 45.000 fremmødte tilskuere på Estadio Nacional i Chile fik sig noget af en kamp natten til tirsdag dansk tid. Chile og Mexico spillede 3-3 i den anden gruppekamp i årets Copa América efter to mexicanske og en enkelt chilensk føring.

Det var Mexico, der kom foran først. I fri position foran mål kunne Vicente Vuoso prikke bolden forbi Claudio Bravo i målet i det 21. minut, men få sekunder senere steg Arturo Vidal op og headede hårdt et hjørnespark i kassen fra straffesparkspletten.

Der skulle dog kun gå yderligere syv minutter, før Atlético Madrid-angriberen Raúl Jiménez ligeledes headede et hjørnespark i mål til ny mexicansk føring. Efter 42 minutter sendte Vidal så et indlæg ind til en helt umarkeret Eduardo Vargas, der nemt kunne score kampens tredje hovedstødsmål.

Vidal var dog ikke færdig med at sætte sit præg på opgøret, og ti minutter inde i anden halvleg trak han et straffespark, ligesom han gjorde i Chiles første kamp mod Ecuador. Og ligesom mod Ecuador scorede han sikkert til 3-2. Føringen blev dog udlignet efter 66 minutter, da Vuoso med sit andet mål gjorde det til slutresultatet 3-3.

Undervejs nåede Chile endda at få to mål annulleret for offside, men selv med ét point topper værtslandet gruppe A med fire point og en bedre målscore end Bolivia.

Sidstnævnte spillede også kamp, mens du sov. Her slog man Ecuador med 3-2.

0 kommentarer
Vis kommentarer