TV: USA vandt efter vanvidscomeback mod Holland

USA scorede tre mål i kampens sidste 20 minutter og vandt med 4-3 over Holland i testkampen i Amsterdam

Michael Bradley fyrer kanonen af mod Holland, der endte med at inkassere et nederlag trods en føring på 3-1. (Foto: AP)
Michael Bradley fyrer kanonen af mod Holland, der endte med at inkassere et nederlag trods en føring på 3-1. (Foto: AP)

Med 20 minutter tilbage på uret lignede det en sikker hollandsk sejr, men på en imponerende slutspurt lykkedes det USA at vende det hele fuldstændig på hovedet og vinde fredagens testkamp med 4-3 i Amsterdam.

De to sidste amerikanske scoringer blev sat ind af først Daniel Williams og dernæst Bobby Wood i kampens sidste sekunder, og publikum i Amsterdam sad lamslået tilbage, da dommeren fløjtede en vild forestilling af.

En flot skalp for USA-træner Jürgen Klinsmann og hans angrebsglade hold, der ligesom i testkampen i Danmark i marts viste sig noget bedre i angrebet end i forsvaret.

Morten Olsen må undvære Martin Braithwaite og Nicolai Jørgensen i næste uges to landskampe. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Danske angribere melder afbud til landskampe

Samtidig er der grund til dybe panderynker hos Hollands rutinerede Guus Hiddink, der slet ikke kan få VM-bronzevinderne til at fungere.

Holland halter efter i EM-kvalifikationen, og selv om kampen mod USA blot var en testkamp, ser det naturligvis skidt ud at lukke tre mål ind i det sidste 20 minutter.

Se kampens mål i tv-klippet over artiklen.

Klaas-Jan Huntelaar bragte ellers hjemmeholdet foran på et flot hovedstød, men USA fik udlignet før pausen ved Gyasi Zardes.

Huntelaar scorede igen straks efter sidebyttet, og det lignede en afgørelse, da den kommende Manchester United-spiller Memphis Depay gjorde det til 3-1.

Foto: Lars Poulsen Intl. fodbold Lasse Vibe laver pragtmål før landskampe for Danmark

Men den store stopper John Brooks gav amerikanerne nyt håb med 2-3-reduceringen 20 minutter før tid, og så faldt det hollandske hold altså helt sammen i kampens slutminutter.

Robin van Persie kunne efter at være blevet skiftet ud hovedrystende se sine holdkammeraer brænde en gigantisk chance på komisk facon:

14 kommentarer
Vis kommentarer