Tv-vært tipper fodboldresultater med brysterne

Se hendes tips, samt hvor præcise de er, herunder

Her tipper Angela Garcia(s bryster) Chile til at vinde over Ecuador, hvilket de gjorde.

Det hører sig efterhånden til enhver fodboldslutrunde med respekt for sig selv: et orakel, som på mærkværdig vis forudser resultatet igen og igen uden den store indsigt eller ekspertise.

Ved tidligere slutrunder har der været eksempler på blandt andet synske blæksprutter og elefanter, men ved dette års Copa America er det en kvinde fra Venezuela, som forudser resultaterne.

Ligesom sine kollegaer på 'nøgen-nyheds' kanalen DLN er tv-vært og model Angela Garcia ikke bleg for at smide tøjet på landsdækkende tv.

Hvor de andre kvinder har strippet for at støtte holdet, gør Angela Garcia det til gengæld med henblik på at forudse resultaterne af de forskellige Copa America-kampe, hvilket hun har gjort med en ganske pæn succesrate.

Den måde Garcia forudser kampene på er lige så simpel som den er se-værdig: Hun sætter de to holds flag på sine bryster, og begynder derefter at ryste med fortrinene, indtil et af flagene falder af. Det flag som bliver siddende, tilhører vinderholdet.

Garcias tips har ikke været præcise hver gang, men ifølge Mirror har hun dog formået at ramme rigtigt i fem ud af otte tilfælde, hvilket mange sportsbettere sikkert ville misunde.


Her tager Angela Garcia fejl. Kampen mellem Argentina og Paraguay endte nemlig uafgjort.

Venezuelansk fiasko trods letpåklædte damer
Venezuelanske kvinder har fået meget opmærksomhed under denne udgave af Copa America, og det er der en god grund til.

De har nemlig været særdeles rundhåndede når det kom til at smide tøjet til ære for deres landshold, hvilket naturligvis ikke går ubemærket hen.

Her er det en hel flok velproportionerede piger fra 'nøgen-nyheds' kanalen DLN, som smider tøjet for at støtte Venezuelas landshold:

Støtten til trods har Venezuelas landshold dog klaret sig dårligt til Copa America. Med tre point i samme antal kampe sluttede de på sidstepladsen i gruppen, og er dermed ude af turneringen.

TV-værten Yuvi Pallares havde lovet at strippe i tv for hver kamp Venezuela vandt. Heldigvis nåede holdet at vinde en enkelt kamp:

4 kommentarer
Vis kommentarer