Tysk storklub: Vi er enige med Jannik Vestergaard

Borussia Mönchengladbach mangler kun at købe Vestergaard fri af Werder Bremen

Gladbach meddeler, at de er blevet enige med Jannik Vestergaard. (Foto: AP)
Gladbach meddeler, at de er blevet enige med Jannik Vestergaard. (Foto: AP)

Jannik Vestergaards fodboldfremtid er endnu ikke på plads, men der er tilsyneladende hold i rygterne om, at Borussia Mönchengladbach er tæt på at sikre sig den danske landsholdsspiller.

Fredag siger klubbens sportsdirektør Max Eberl i et interview på klubbens hjemmeside, at man faktisk har en aftale på plads med Vestergaard, men at aftalen med danskerens klub, Werder Bremen, endnu ikke er på plads.

- Vi har indgået en aftale med Jannik Vestergaard, men han har stadig to år tilbage af sin kontrakt med Werder Bremen, siger Eberl.

- Det respekterer vi, men vi forsøger at finde en løsning i de kommende dage. Så når vi forhåbentlig til enighed, lyder det fra Mönchengladbach-sportsdirektøren.

Jannik Vestergaard (t.h) kan meget snart blive klubkammerat med Andreas Christensen i Borussia Mönchengladbach. (Foto: Claus Bonnerup) Tysk fodbold Vestergaard parat til næste store skridt

Hos Werder Bremen erkender man, at Vestergaard er blevet enig om vilkårene for et skifte med Borussia Mönchengladbach, men her agter man stadig ikke uden videre at slippe den danske centerforsvarer.

- Jeg skal snakke med ham (Vestergaard, red.), men jeg ved ikke, om jeg kan ændre hans beslutning, siger Werder Bremens nye sportsdirektør Frank Baumann ifølge dpa.

Skulle de to klubber blive enige om en pris, bliver Jannik Vestergaard holdkammerat med landsholdskollega Andreas Christensen, som har en sæson tilbage af sin lejeaftale med Mönchengladbach.

De danske OL-atleter kan se frem til bonusser, hvis de tager medaljer med hjem fra Brasilien. (Foto: Lars Poulsen) OL 2016 Danske OL-guldvindere får 100.000 kroner i bonus

Andreas Christensen fortsætter i Gladbach, fortæller han nu. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Chelsea-usikkerheden er væk for dansk forsvarsprofil

6 kommentarer
Vis kommentarer