U21 indkalder Lucas Andersen

Ajax-talentet Lucas Andersen er sammen med fire andre spillere efterudtaget til U/21-landsholdssamlingen den 8. til og med den 11. juni

Lucas Andersen skal både spille testkamp for A-landsholdet og U21-landsholdet, men skal foreløbig ikke med til U21-EM (Foto: Jens Dresling)
Lucas Andersen skal både spille testkamp for A-landsholdet og U21-landsholdet, men skal foreløbig ikke med til U21-EM (Foto: Jens Dresling)

Hvis Lucas Andersen er en smule forvirret, er det nok forståeligt. Først var han et sikkert kort på det hold, der spillede Danmark til U/21-EM, og mandag måtte han så lide den skæbne at blive siet fra et stært U/21-landshold, der den 17. juni tager hul på U/21-EM med et opgør mod Tjekkiet.

Tirsdag blev Lucas Andersen så udtaget til A-landskampen mod Montenegro på mandag, og onsdag blev han så efterudtaget til U/21-landsholdssamlingen fra den 8. juni til og med den 11. juni, hvor Danmark spiller testkamp mod Sverige.

Pione Sisto får måske ikke lov at deltage i U21-EM ifølge FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm (Foto: Lars Poulsen) U21EM Sisto kan tvinges til EM-afbud

Forklaringen er, at det danske U/21-landshold mødes på mandag forud for turneringen, men grundet Morten Olsens store problemer, hvor han ikke får Superliga-spillerne med til Montenegro-kampen, har han været nødsaget til at udtage ni U/21-landsholdsspillere, som altså først støder til U/21-truppen tirsdag den 9. juni. Her kan de så reelt være trætte, fordi de har været i aktion mod Montenegro, og det er altså det, som Jess Thorup vil gardere sig mod. Han har ligeledes en testkamp mod Sverige, hvor han skal kunne stille et seriøst hold.

Det er altså det hold, som Lucas Andersen bliver en del af. Det gør han i øvrigt sammen med Brøndby Andrew Hjulsager, OB's Mikkel Desler samt FC Nordsjælland-duoen Andreas Maxsø og Emiliano Marcondes.

I gruppefinalen hjemme mod Rusland var Lucas Andersen 4. september 2014 blandt starterne på U21-landsholdet (Foto: Claus Bonnerup) U21EM AV! Vraget Ajax-talent skal træne med EM-truppen

Jess Thorups U/21-hold har kun én testkamp forud for U/21-EM, og det er som sagt mod Sverige den 11. juni. Efter kampen mod Tjekkiet den 17. juni møder Danmark Tyskland tre dage senere, inden gruppespillet lukkes med et opgør mod Serbien den 23. juni.

1 kommentar
Vis kommentarer