Agent: Premier League-klubber holder øje med U 21-landsholdsspiller

Lasse Vigen Christensens stærke sæson i Fulham har fået flere klubber til at høre nærmere ind til danskerens fremtidstanker

Når det danske U/21-landshold til sommer deltager ved U/21-EM i Tjekkiet, bliver det formentlig med Lasse Vigen Christensen som en vigtig brik på midtbanen. Godt nok har Fulham-profilen siddet ude med en muskelskade i flere måneder, men han er tilbage i træning og bliver helt klar til turneringen. Spørgsmålet er så, hvilken form han kommer i, men han har da mere end en måned til at komme tilbage i en stærk udgave.

Stærk var han nemlig i efteråret for Fulham, hvor den 20-årige dansker med FC Midtjylland- og Esbjerg-fortid bragede ind på Fulham-holdet med mål og assists. Og det har også fået flere Premier League-klubber til lige at høre ind til Vigen, siger agent Gulli Tomasson.

- Når en ung spiller leverer godt i Championship, er det kun naturligt, at Premier League-hold lægger mærke til ham. Vi har også haft Premier League-hold, der ville høre nærmere ind til, hvad Lasse har af tanker om fremtiden, siger agenten til tipsbladet.dk:

- De har selvfølgelig kendt lidt til ham, i og med han også leverede godt for Fulhams U/18-hold, men når en spiller leverer godt i en liga, som er højt respekteret, kommer interessen også. Championship er en hård liga, hvor der er meget fysik og hurtighed i spillet, så det er ikke alle unge spillere, der bare lige kan gå ind og levere, som Lasse har gjort i den første halvdel af sæsonen, siger Gulli Tomasson.

Han forklarer, at der var interesse i januar, men at det i øjeblikket ikke er Lasse Vigens ønske at skifte.

- Lasse har det godt i Fulham. Han spiller og udvikler sig, og han vil bygge på i forhold til den her sæson. Det skal være noget helt ekstraordinært, hvis Lasse skal væk fra Fulham, siger Gulli Tomasson, der ikke kan få armene ned over Vigens sæson, der dog blev skåret kort af måneders skadespause.

- Det er et virkelig stort gennembrud, han har fået, og jeg tror ikke, der var nogen af os, der forventede så stort og flot et gennembrud. Vi håbede, han ville få nogle kampe og udvikle sig lidt efter lidt, men at han allerede efter en måned eller to ville være en stor profil på holdet, regnede vi bestemt ikke med.

- Man skal bare huske på, at han ikke er kommet sovende til det. Lasse arbejder stenhårdt og målrettet. Det er fuldt fortjent, at han har succes.

Indtil videre står den danske midtbanespiller noteret for 25 ligakampe denne sæson. Han har scoret fem gange og assisteret syv medspillere. Ifølge Gulli Tomasson har de i Fulham også bemærket danskerens betydning for holdet.

- Lasse har ikke haft det godt med at være skadet og sidde ude, og flere i klubben har da også bemærket, at resultaterne ikke har været lige så gode, mens Lasse har været ude. Fulham spillede godt, da Lasse var klar, og de har ikke helt præsteret på samme niveau, efter han blev skadet. Sådan noget går ikke ubemærket hen, siger agenten.

The Championship slutter i den kommende weekend, hvor klubben skal til Norwich. Fulham har kæmper med i bunden af ligaen, men har klaret frisag.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere