Karakterer: Så ringe var danskerne

Kun to spillere får ros efter Danmarks EM-nedtur mod Island i aftes. To spillere og en træner dumpede

Mathias Zanka Jørgensen gemmer hovedet efter slutfløjtet. I baggrunden målmand Mikkel Andersen, der spillede en god kamp. (Foto: Lars Poulsen)
Mathias Zanka Jørgensen gemmer hovedet efter slutfløjtet. I baggrunden målmand Mikkel Andersen, der spillede en god kamp. (Foto: Lars Poulsen)

Målmand Mikkel Andersen og målscorer Bashkim Kadrii gjorde det godt - men resten bør hurtigst muligt glemme indsatsen mod Island og komme videre.

Desværre ramte alt for mange af Danmarks spillere ikke et godt nok niveau i den afgørende kamp ved EM - og især Nicki Bille og Mathias Zanka Jørgensen må have tømmerænd efter en ringe indsats.

Læs også: Knust Nicki Bille: Jeg er så ked af det

Se Ekstra Bladets karakterer efter Danmarks 3-1 nederlag til Island i aftes herunder:

Mikkel Andersen 4
Chanceløs ved de to mål. Leverede to redninger i verdensklasse og holdt derved Danmark inde i kampen indtil forsvaret kollapsede.

Daniel Wass 2
En indsats langt under niveau. Enkelte gode offensive aktioner, men svagt kørende defensivt. Så ikke godt ud ved en af scoringerne.

Mathias Zanka Jørgensen 1
Han har præsteret på topniveau mod Norge og Barcelona, men dumpede med et brag mod Island. Usikker og impliceret i mål. Elendig indsats.

Andreas Bjelland 3
En god første halvleg, men formåede slet ikke at holde sammen på bagkæden efter pausen, hvor han også havde flere

Nicolai Boilesen 2
Efter to gode kom en dårlig præstation. Stod svagt i billedet defensivt. Så også skidt ud ved en af scoringerne. Flere gode offensive aktioner.

Mike Jensen 2
Løb meget, men løb også en del forgæves. Formåede aldrig at sætte sig igennem på den centrale midtbane. Lignede en hund i et spil kegler.

Kasper Povlsen 2
Arbejdsmanden erobrede en del bolde, men han blev i periode statist, når gæsternes offensiv rullede frem over stepperne.

Christian Eriksen 3
Kreatøren havde en dobbelt chance i begyndelsen af kampen, som han brændte. Han lagde mange gode indlæg, men udnyttede ikke potentialet.

Bashkim Kadrii 5
Danmarks bedste. Udfordrende og aggressiv i sit spil. I første halvleg konstant farlig på højrekanten. Scorede og går lovende fremtid i møde.

Nicki Bille 1
Dårlig første berøring og elendig timing. Fik en stor mulighed, som han misbrugte. Udskiftet efter en times spil.

Nicolai Jørgensen 3
Endnu en opløftende indsats. Meget direkte og pågående i sit spil. Men forsømte også i perioder at aflevere frem for at forsøge selv.

Henrik Dalsgaard 2
Kom på banen i stedet for Nicki Bille, men savner tydeligvis timing efter et forår uden mange kampe.

Keld Bordinggaard 1
Besynderligt han ikke sendte Nicolai Agger på banen i stedet for Bille, da Danmark skulle satse ved 0-2. Virkede handlingslammet.

0 kommentarer
Vis kommentarer