U/21-drenge: OL tænker vi på bagefter

Spillerne på det danske U/21-landshold har kun én ting i tankerne, og det er at slå Island i aften

Først og fremmest handler det om aftenens kamp mod Island. Så må alt det med semifinale og OL komme senere (Foto: Lars Poulsen)
Først og fremmest handler det om aftenens kamp mod Island. Så må alt det med semifinale og OL komme senere (Foto: Lars Poulsen)

U/21-landsholdet kan spille sig tæt på OL næste år, hvis de danske spillere i aften kvalificerer sig til semifinalerne ved EM. OL-pladsen vil være helt sikker, hvis England søndag gør det samme.

Men tanken om legene i London fylder ikke meget.

- Det kan fylde noget, hvis vi slår Island. Lige nu er målet at komme i semifinalen, og jeg havde faktisk helt glemt OL, fordi vi har så stort et fokus på kampen mod Island, siger målmand Mikkel Andersen.

Heller ikke hos angriberen Nicki Bille Nielsen rumsterer der tanker om OL.

- Vi tænker kun på Island. Selvfølgelig er OL kæmpestort, og før turneringen var det noget, vi snakkede om.

- Men nu er England i en svær position i deres gruppe, og det gør det endnu sværere. Nu koncentrerer vi os om Island og skal ud og kæmpe, så blodet sprøjter, siger Nicki Bille Nielsen.

Både Bille Nielsen og Mikkel Andersen vil umiddelbart være for gamle til at komme med på et eventuelt OL-hold. De skal derfor sætte deres lid til, at de bliver udtaget som en af de tre spillere over 23 år, som hver nation må stille med.

Der er tre OL-pladser på spil ved EM i Danmark, og da England som værtsnation for OL allerede er født deltager, så kan en plads i semifinalen være nok til OL-kvalifikation.

0 kommentarer
Vis kommentarer