Nicki Bille: Herlig opbakning

EM-helte føler opbakning fra hele Danmark. U21-landsholdet har forsøgt at blive folkets hold, og Nicki Bille Nielsen nyder den stemning, der er skabt

- Jeg fornemmer virkelig, at folk bakker os op, siger Nicki Bille (Foto: Lars Poulsen)
- Jeg fornemmer virkelig, at folk bakker os op, siger Nicki Bille (Foto: Lars Poulsen)

Nicki Bille Nielsen og holdkammeraterne på U/21-landsholdet føler, at hele Danmark har taget dem til sig i forbindelse med EM på hjemmebane.

Angriberen fra Villarreal fortæller før aftenens kamp mod Island, at han aldrig har prøvet noget lignende.

- Der var en million tv-seere til vores sidste kamp mod Hviderusland. Det er langt over mine forventninger og superfedt.

- Jeg fornemmer virkelig, at folk bakker op om os. Det har jeg ikke prøvet før, siger Nicki Bille Nielsen og fortsætter med at fortælle om sine oplevelser:

- Vi tager avisforsider, og der er mange på stadion og bølgegang blandt tilskuerne. Det er virkelig positivt.

Angriberen mener også, at holdet selv har bidraget til stemningen ved at åbne meget op for pressen. Blandt andet har TV2 fået lov til at følge holdet meget tæt på i månederne frem mod EM-slutrunden.

- Vi giver meget af os selv, og det er også med til at hjælpe på det, vurderer Bille.

Træner Keld Bordinggaard fornemmer ligesom sin foretrukne angriber, at U/21-holdet og befolkningen er på bølgelængde.

- Et af vores mål inden EM var at åbne os op for befolkningen.

- Vi har følt opbakningen til de to første kampe, og vi har på fornemmelsen, at der er ved at blive bygget noget stort op. Det vil vi gerne honorere med en sejr over Island.

- Jeg vil gerne takke alle de mennesker, der støtter os. Det er mange mennesker, der følger os, og der bliver flere og flere, og vi vil ikke svigte dem, siger Keld Bordinggaard.

Fredag aften var der mindre end 100 billetter tilbage til kampen mod Island på Aalborg Stadion, hvor der forventes små 11.000 tilskuere mod Island.

Danmark spiller for en plads i semifinalerne. Chancerne vil være størst med en sejr over Island. Uafgjort kan også vise sig at være nok.

0 kommentarer
Vis kommentarer