Anfører: Stemningen er fantastisk

U21-anfører Andreas Bjelland nyder tilværelsen i EM-lejren

Andreas Bjelland nyder livet i U21-lejren (Foto: Claus Bonnerup)
Andreas Bjelland nyder livet i U21-lejren (Foto: Claus Bonnerup)

SKØRPING (ekstrabladet.dk): De fleste fodboldspillere vil med garanti skrive under på, at slutrundedeltagelse er et af karrieremålene.

Men som i al anden sport er slutrunder nu engang sjovest, når man også vinder noget og derfor har stemningen i den danske lejr ved U21-EM været helt oppe at ringe i kølvandet på tirsdagens sejr over Hviderusland.

Siden har det været en flok enddog meget glade knægte, der er mødt til træning på det idylliske anlæg i Skørping. Og det gælder også holdets anfører, FCN-spilleren Andreas Bjelland.

- Lige efter kampen var der en fantastisk stemning med høj musik i bussen. Og det er fantastisk at gå ind til Island-kampen med den sejr i bagagen. Der er jo glæde til træningen, fortæller Bjelland, som dog er helt på det rene med, at det kræver succes på lørdag, hvis glæden skal vare ved.

I de kommende dage skal islændingene studeres på video, mens Keld Bordinggaard overvejer, hvilken formation, der skal udføre opgaven.

Og Bjelland advarer mod at lade sig narre af Islands svage start på turneringen og minder om, at lørdagens modstander selv har en spinkel chance for at spille sig i semifinalen.

- Vi skal have stor respekt for Island. De har fået en svær start, men vi ved, hvor gode de er. Det er et hold, vi skal angribe med respekt, lyder det fra Andreas Bjelland, der forventer et islandsk hold, der er klar til at satse hele butikken.

- De vil nok angribe rigtig meget, forudser han.

0 kommentarer
Vis kommentarer