England skuffet over ny hånd-scoring

Englænderne anede ikke, at den spanske målscorer Ander Herrea tilsyneladende havde scoret med hånden

Englands Ryan Bertrand og Spaniens Martín Montoya i duel i søndagens fine fodboldkamp i Herning. (Foto: Jens Dresling)
Englands Ryan Bertrand og Spaniens Martín Montoya i duel i søndagens fine fodboldkamp i Herning. (Foto: Jens Dresling)

HERNING (ekstrabladet.dk): 10 dage før 25 års jubilæet for Diego Maradonas 'Guds hånd'-mål i Mexico fik englænderne en ny hånd-scoring at skumle over - denne gang scoret i knapt så eksotiske Herning.

Ander Herrera tog koket hånden til hjælp, da han ved bageste stolpe headede Spanien på 1-0 mod England midt i første halvleg. En scoring uden den samme vilje som Diego Maradona dengang, men bestemt med lige så meget snarrådighed og snuhed involveret.

Faktisk anede England slet ikke, at de var blevet snydt, de de forlod omklædningsrummet.

- Jeg anede ikke at målet blev scoret med hånden. Det er skuffende at få det at vide, men sådan er fodbold, sukkede Englands træner Stuart Pearce på pressemødet efter kampen mellem U21-EM's to giganter.

Løb sig grå i hovedet
Et opgør, der formede sig som en fattigmands-udgave af Champions League-finalen. Spanien spillede i lange sekvenser på Barcelona-vis bolden rundt om sine modstandere, mens englænderne efterhånden fik løbet sig selv helt grå i hovedet af udmattelse.

Men spanierne forsømte at få noget ud af det flotte spil, og så kunne England i kort før tid ødelægge stemningen i den spanske lejr, da Danny Welbeck i offside-mistænkelig position udnyttede et flot oplæg fra Kyle Walker.

Se Spanien score med hånden her.

- Kyle Walker spillede en faktastisk kamp for os, og han holdt hovedet koldt i situationen og fandt mig til scoringen, forklarede Danny Welbeck efter kampen.

Englænderen var så rørt over forløsningen ved den sene udligning, at han nærmest var i tårer.

- Det var bare et rørende øjeblik. Sådan er fodbold fyldt med følelser. Jeg var bare glad for at score det mål. Men jeg synes faktisk at vi arbejdede stenhårdt hele aftenen.

- Tror du at i kan vinde gruppen nu?

- Det er derfor, vi er her.

- Kan i vinde turneringen?

- Det er derfor, vi er her. Men vi håber bare på at forbedre os hele tiden, sagde Danny Welbeck.

0 kommentarer
Vis kommentarer