Lykkelige Mike: Rus som euforiserende stoffer

Brøndby-spilleren i højt humør efter sejren over Hviderusland: - Vi går videre!

Mike Jensen (i hvidt) var høj af lykke efter sejren tirsdag aften. (Foto: Jens Dreisling)
Mike Jensen (i hvidt) var høj af lykke efter sejren tirsdag aften. (Foto: Jens Dreisling)

AARHUS (ekstrabladet.dk): Hvis der var nerver på hos det danske U21-landshold før tirsdagens EM-gyser mod Hviderusland, så var selvtilliden til gengæld til at få øje på efter den vigtige 2-1 sejr.

Og høres kunne den også, da Mathias Zanka Jørgensen kom marcherende ud til de ventende journalister med volumenknappen på ghettoblasteren helt i bund.

Forinden havde en meget lettet Mike Jensen gjort status efter en kamp, der giver danskerne alle muligheder for at sikre videre avancement med en sejr over Island på lørdag.

- Jeg er ret sikker på, at vi går videre nu, lød det fra Jensen, der strålede som den sol, der hangtlavt over Aarhus Stadion under kampen.

- Det er fantastisk at stå her med sejren. Nu lever vi i turneringen, vurderede midtbanespilleren, som var væsentligt bedre tilfreds med spillet end det var tilfældet lørdag mod Schweiz.

- Vores plan fungerede perfekt og vi fik spillet hurtigere end forleden. Vi når et højt niveau og jeg synes også, at vi har godt styr på det, indtil de scorer, lød analysen.

Hopla, vi lever

Han indrømmer dog gerne, at der så småt var kommet lidt ridser i sejrstroen, inden Nicolai Jørgensen med et smuk skruet højrebensspark sørgede for dansk sejr.

- Da der mangler tyve minutter, begynder jeg at tænke, ’bare det ikke bliver en af de kampe, hvor vi ikke kan få puttet den ind’.

Men ind kom den og derfor var det nogle glade EM-spillere, der tirsdag aften kunne tage hjem fra Aarhus.

- Jeg er rigtig glad lige nu. Jeg har det, som jeg kan forestille mig, at man har det, når man er på nogle meget stærke euforiserende stoffer, grinede midtbanespilleren.

0 kommentarer
Vis kommentarer