Keld B.: Klar plan med matchvinder

Keld Bordinggaard valgte bevist at spare Nicolai Jørgensen til kampen mod Hviderusland

Skørping: (Ekstrabladet.dk) Det kom bag på mange, at Nicolai Jørgensen ikke var med i startopstillingen mod Schweiz. Ikke mindst med gårsdagens præstation in mente. Men U-landstræner Bordinggaard fortæller, at det hele tiden var meningen, at Leverkusen-fløjen skulle spares i den første kamp.

- Det har ligget i planerne fra starten, at han ikke skulle spille en stor rolle mod Schweiz. Det var vigtigt, at han havde energi og overskud mod Hviderusland.

- Hvis han havde været med mod Schweiz skulle han have været meget defensivt orienteret, og det ville han ikke have haft kræfterne til.

- Det er alt sammen med udgangspunkt i, at han mangler kampform fra hverdagen hjemme i Leverkusen, fortæller Bordinggaard.

Men tirsdag fik Jørgensen chancen fra start, og greb den med en fornem præstation. Lørdag venter Island i den sidste og altafgørende kamp.

Kampen mod Island, kan vi forvente at se ham på banen fra start der?

- Der er da en stor mulighed for, at han får en rolle mod Island, siger en grinende Keld Bordinggaard.

Nicolai Jørgensen selv fortæller om sin hårde forberedelse til slutrunden, og glæder sig over sin præstation igår.

- Fire uger op til EM-slutrunden gennemgik jeg en hård en målrettet træning som forberedelse for at være så klar som overhovedet muligt.

- Selvfølgelig var det en skuffelse starte ude mod Schweiz, men heldigvis fik jeg chancen mod Hviderusland, og jeg er glad for, at jeg fik vist mine kvaliteter i kampen i går, fortæller Nicolai Jørgensen.

Leverkusen-spilleren var manden bag Danmarks afgørende 2-1-scoring.

0 kommentarer
Vis kommentarer