Schweiz sender Island på randen af exit

Schweiz vandt 2-0 over Island i Danmarks gruppe ved U/21-EM. Dermed er islændingene færdige i turneringen.

Fabian Frei (tv.) - her i kamp med danske Bashkim Kadrii - bragte Schweiz foran mod Island, og derfra så alpedrengene sig ikke tilbage. (Foto Getty)
Fabian Frei (tv.) - her i kamp med danske Bashkim Kadrii - bragte Schweiz foran mod Island, og derfra så alpedrengene sig ikke tilbage. (Foto Getty)

Suveræne Schweiz sejrede 2-0 over Island i Danmarks gruppe ved U/21-EM. Dermed er islændingene færdige i turneringen, mens Schweiz er videre til semifinalerne som tophold i gruppen med seks point efter to kampe.

Fabian Frei bragte allerede Schweiz foran efter et minut af kampen. Og fem minutter før pausen udbyggede den hurtige kantspiller Innocent Emeghara føringen.

Kampen var reelt afgjort med de to scoringer i første halvleg, for det var yderst sjældent, at Island truede schweizernes forsvar.

OB-spilleren Rurik Gislason spillede hele kampen for Island, men ligesom de øvrige islandske offensivspillere havde han svært ved at bryde igennem det solide schweiziske forsvar.

Schweiz, som også vandt over Danmark i den første kamp, har efter to sejre ud af to mulige maksimumpoint i gruppen, mens Island har nul point for samme antal kampe.

Dermed har Island ikke noget at spille for i den sidste gruppekamp mod Danmark. Ud over æren, og den plejer også at tælle en hel del, når det gælder opgør mellem de to nordiske nationer.

Følg Danmark-Hviderusland live her fra kl. 20.45

0 kommentarer
Vis kommentarer