Fiaskostempel truer Bordinggaard

Eksperter mener, at det vil få følger for træner Keld Bordinggaard, hvis Danmark ikke går videre ved U/21-EM.

Keld Bordingaard risikerer et hårdt stempel på sit CV, hvis ikke U21-holdet går videre fra puljen. I aften venter en skæbnekamp mod Hviderusland. (Foto: Lars Poulsen)
Keld Bordingaard risikerer et hårdt stempel på sit CV, hvis ikke U21-holdet går videre fra puljen. I aften venter en skæbnekamp mod Hviderusland. (Foto: Lars Poulsen)

Det vil være en stor plet på landstræner Keld Bordinggaards karriere, hvis det danske U/21-landshold i fodbold ikke formår at gå videre fra den indledende gruppe ved EM i Danmark. Det mener flere fodboldeksperter.

- Det er en klar fiasko, hvis Danmark ikke går videre. De har fået de bedst tænkelige forberedelser og den bedst mulige lodtrækning, siger Canal 9's fodboldekspert, Erik Rasmussen til B.T.

Danmark tabte den første kamp 0-1 til Schweiz, og en exit kan lure allerede tirsdag aften, hvis Danmark taber til Hviderusland.

Læs også: Bomber-Bille klar til at detonere

- Det vil også ramme Keld senere i trænerkarrieren. For uanset hvor dygtig han er, og hvor mange kvaliteter han har, så vil enhver sportslig ledelse i en klub også kigge på tidligere resultater, siger Erik Rasmussen.

Den tidligere landsholdsspiller Morten Bruun ser også tunge skyer trække sig sammen over Keld Bordinggaard, hvis Danmark ikke kommer videre til semifinalen.

- Du kan stille det meget firkantet op. Kommer de i semifinalen, så er det en succes. Gør de ikke, så er det slet ikke godt nok. Keld kommer jo ikke til slutrunden med en succesfuld kvalifikationsturnering i ryggen.

- Det er en test af ham som træner på topniveau, men jeg tror nu også godt, at han kender spillets præmisser. Han virker ikke rystet over at stå i den situation, vurderer Morten Bruun.

Følg kampen live her fra kl. 20.45

0 kommentarer
Vis kommentarer