Tæt på udsolgt

Allerede 16.640 billetter solgt til braget mod Hviderusland - der afgør, om Danmark kan gå videre til semifinalerne på hjemmebane

Christian Eriksen og holdkammeraterne skal levere varen mod Hviderusland i morgen. Formentlig på et udsolgt Århus Stadion.  (Foto: Lars Poulsen)
Christian Eriksen og holdkammeraterne skal levere varen mod Hviderusland i morgen. Formentlig på et udsolgt Århus Stadion. (Foto: Lars Poulsen)

SKØRPING (Ekstra Bladet): På trods af, at Danmark fik en resultatmæssig dårlig start på U21-EM vil spillerne opleve massiv opbakning tirsdag aften på Århus Stadion.

Lige nu er der kun et par tusinde billetter tilbage før de røde lygter kan tændes.

Det bliver til en kamp, hvor dagsordenen er klar for de danske spillere. Vind eller forsvind.

- De fleste er overraskede over Hviderusland fik tre point mod Island. Mange er også overraskede over de kom til EM i år og for to år siden. Det kom også bag på flere, at de slog Italien 3-0. Men de er teknisk dygtige. Det er et hold, der er meget direkte og hurtigt kombinerende, advarer Keld Bordinggaard.

Læs også: Flere spillere bliver vraget

Han fremhæver tre hviderussiske profiler – anfører Mikhail Sivakov, Stanislav Dragun og den store angriber Andrei Voronkov.

- Hvis vi kan skabe lige så mange chancer mod Hviderusland som tilfældet var mod Schweiz, hvor vi havde otte afslutninger på mål, tror jeg vi vinder kampen.

- Vi har kun den hårde måde. Det ved spillerne, siger Bordinggaard, der ikke har offentliggjort sin startformation til spillerne endnu. Det sker først på et møde senere i eftermiddag.

Han har dog allerede sagt, at der vil ske ændringer i startopstillingen

0 kommentarer
Vis kommentarer