Flere spillere vrages

Det danske U21-landshold er tvunget til sejr over Hviderusland i morgen. Det får landstræneren til at varsle ændringer

Mads Fengers startplads hænger i  en tynd tråd før kampen mod Hviderusland. (Foto: Ernst van Norde)
Mads Fengers startplads hænger i en tynd tråd før kampen mod Hviderusland. (Foto: Ernst van Norde)

I en sen nattetime på vej væk fra Aalborg Stadion klyngede Keld Bordinggaards EM-drømme sig til VM-slutrunden sidste sommer.

– Her vandt Schweiz også den første kamp med 1-0, men dem, der tabte, blev senere verdensmester.

En pointe fra landstræneren, men nu kan Danmark ikke blive verdens-, men kun europamester. Hertil er vejen dog blevet en anelse lang.

Landstræner Keld Bordinggaard lægger derfor nu op til flere udskiftninger, når Danmark tirsdag møder Hviderusland i skæbnekampen ved U21-EM.

Følg talenterne på Facebook HER

Et nyt nederlag vil definitivt sende Danmark ud i EM-kulden og gøre sidste puljekamp mod Island til en betydningsløs forestilling, hvor intet står på spil.

– Det er en helt ny præmis mod Hviderusland. Nu skal vi vinde, og det tror jeg faktisk, hviderusserne er rigtig godt tilfredse med, siger landstræneren og uddyber:

– Skuffelsen sidder stadig i os, men jeg er sikker på, at vi lørdag aften i Aalborg så gruppens to bedste mandskaber.

– Vi har fra starten været opmærksomme på, at det er vidt forskellige modstandere, vi møder. Derfor vil der også blive et par udskiftninger på holdet til kampen mod Hviderusland, fastslår han.

En af de varslede udskiftninger er formentlig på højre back, hvor Mads Fenger mod Schweiz ikke beviste, at han har de offensive kræfter, der er brug for i en kamp, der skal vindes.

Det logiske valg vil være at sætte Daniel Wass ned på højre back - og så rykke Nicolai Jørgensen ind i startopstillingen.

0 kommentarer
Vis kommentarer