Landstræner: Vi laver om

- Jeg overvejer flere ændringer på holdet, fastslår Keld Bordinggaard

Keld Bordinggaard varsler flere ændringer i startopstillingen. (Foto: Lars Poulsen9
Keld Bordinggaard varsler flere ændringer i startopstillingen. (Foto: Lars Poulsen9

Operationen lykkes, men patienten døde!

Landstræner Keld Bordinggaards konklusion efter EM-åbningsnederlaget til Schweiz.

Nu har han og spillertruppen kniven for struben. Derfor bliver der også skiftet ud på flere pladseri startformationen til opgøret mod Hviderusland.

- Jeg skifter ud på flere pladser, fastslår landstræneren, der - som Ekstra Bladet skriver i dag - har overvejet at flytte anfører Andreas Bjelland op på den defensive midtbane.

- Det var faktisk en del af planen til denne kamp, hvis Simon Kjær havde været med her ved EM. Nu må vi lige have set de sidste træninger, før vi beslutter os. Jeg er på ingen måder bekymret for at bruge én eneste af de 23 spillere, vi har i EM-truppen, fastslår landstræneren, der endnu ikke har lagt sig endeligt fast på Danmarks startopstilling.

- Det har jeg ikke afgjort. Dagen før kampen plejer vi at give startopstillingen, men det gør vi ikke i dag. Der er stadig nogle ting, der kan påvirke det, fortæller træneren.

Følg talenterne på Facebook HER

Ved mandagens træning bliver Daniel Wass testet. Han kunne søndag ikke træne efter et slag på anklen. Men det ventes, at Brøndby-spilleren bliver klar til opgøret i morgen aften.

Alt tyder på, at han flyttes ned som højre back i stedet for Mads Fenger.

- Vi skal vinde de to sidste. Vi har hele tiden vidst, at vi nok skulle vinde to kampe for at nå semifinalen. Nu bliver det bare på den hårde måde, hvor vi skal vinde de sidste to. Det er vi klar til, siger Keld Bordinggaard dagen før opgøret mod Hviderusland i Aarhus.

0 kommentarer
Vis kommentarer