Bille: Vi blev snydt

Nicki Bille var bitter over, at udligningen i aftenens EM-kamp for U21-landshold blev dømt offside

AALBORG (ekstrabladet.dk): Uret havde passeret de 90 minutter, da Nicki Billie scorede til 1-1 mod Schweiz i U21-landsholdets åbningskamp ved EM. Han jublede og styrtede ud mod sidelinjen.

Endelig lykkes det at passere den velspillende Yann Sommer.

Men glæden og spurten blev kortvarig, fordi den østrigske dommer, Robert Schörgenhofer, så noget ingen andre på Aalborg Stadion havde set.

Nicki Bille var offside, da han udlignede. Derfor blev det en mavelanding for det danske U21-landshold efter 0-1 nederlaget til Schweiz.

SE BILLEDER FRA KAMPEN I GALLERIET OVENOVER ARTIKLEN

- Jeg føler, vi blev snydt. Det er ærgerligt, at vi ikke fik point i den kamp. Vi havde flere muligheder, som burde have givet mål, men vi var ikke skarpe nok, mente Nicki Bille, der tidligere i halvlegen også måtte se et hovedstødsforsøg afværget af en velspillende Yann Sommer.

- Nu må vi ud over stepperne igen og hente to sejre mod Hviderusland og Island, så vi kan komme videre i turneringen, tilføjede angriberen, der havde problemer før pausen.

- Vi havde ingen rum at spille i. Schweiz var dygtige til at lukke os ned. Det var den første kamp og jeg synes ikke folk lever op til, hvad de kan, fastslog han.

0 kommentarer
Vis kommentarer