'Eriksen er outstanding'

Den schweiziske træner, Pierluigi Tami, viser stor respekt for Christian Eriksen før U21-premieren i morgen i Aalborg

Der er store forventninger til Christian Eriksen før U21-slutrunden, der begynder lørdag. (Foto: Lars Poulsen)
Der er store forventninger til Christian Eriksen før U21-slutrunden, der begynder lørdag. (Foto: Lars Poulsen)

AALBORG (ekstrabladet.dk): Det bliver et helt andet dansk landshold end det, Schweiz har scoutet fire gange i løbet af foråret. Det skyldes udelukkende en mand: Christian Eriksen.

For Ajax-kometen har nemlig aldrig tidligere optrådt på U21-mandskabet. Og den finte er den schweiziske træner, Pierluigi Tami, meget opmærksom på før EM-åbningskampen i morgen på Aalborg Stadion.

- Christian Eriksen er outstanding. Jeg så ham i Champions League for Ajax mod Milan. Her var han bedste mand på banen. Med ham på holdet er Danmark en helt anden modstander. Det er vi meget opmærksomme på, siger den schweiziske landstræner, Pierluigi Tami.

- Danmark er ikke et mandskab, hvor mange spillere har stærke individuelle kvaliteter. Det er i højere grad et hold, der gerne vil spille fodbold, vurderer den schweiziske træner og fremhæver tre andre danske spillere - Mathias Zanka, Nicolai Jørgensen og Nicki Bille - som profiler på det danske mandskab.

Der er stadig enkelte billietter til Danmarks første kamp ved EM. Der ventes således flere end 10.000 på lægterne til den største fodboldbegivenhed på dansk grund.

0 kommentarer
Vis kommentarer