Eriksen er Danmarks pin-up fyr

Engelsk avis fremhæver seks store profiler ved det kommende U21-EM på dansk grund, og en enkelt dansker fremhæves ikke overraskende blandt de udkårne.

Eriksen roses for sine kanonskud og anses af engelsk avis for at være et af Europas mest eftertragtede talenter. (Foto: Claus Bonnerup)
Eriksen roses for sine kanonskud og anses af engelsk avis for at være et af Europas mest eftertragtede talenter. (Foto: Claus Bonnerup)

I Nicklas Bendtners og Simon Kjærs fravær er Christian Eriksen den ubestridte stjerne på det danske U21-landshold, der lørdag indleder EM-slutrunden mod Schweiz.

Men selv med de to herrer til stede havde Ajax-spilleren stået som en lysende stjerne på fremtidshimlen. Dette er også gået op for den store engelske avis The Sun, som på dens website fremhæver seks stjerner ved slutrunden i Danmark.

Om 19-årige Eriksen hedder det:

- Midtbanespilleren fra Ajax er et af de mest eftertragtede talenter i Europa efter at være blevet seniorlandsholdets pin-up fyr. Med fokus på bolden elsker han at bruse frem fra midtbanen og fyre kanonskud af. Værternes nøglefigur, mener avisen.

De øvrige fem stjerner, man bør følge ved U21-EM i Danmark, er:

David de Gea, 20 år, Spanien.
Målmanden er netop skiftet til Manchester United og er udset til at erstatte Iker Casillas som Spaniens nummer et.

Tomas Pekhart, 22 år, Tjekkiet.
Den forrige Tottenham-spiller har scoret 20 mål i 48 kampe i den tjekkiske liga og skifter til Nürnberg denne sommer.

Xherdan Shaqiri, 19 år, Schweiz.
FC Basel-spilleren legede med Ashley Cole på Wembley i lørdagens 2-2-kamp, og der venter det danske forsvar lidt af en opgave med den giftige venstrefodsspiller i premierekampen.

Gylfi Sigurdsson, 21 år, Island.
Endnu en dansk modstander i gruppefasen. Skiftede sidste sommer fra Reading til tyske Hoffenheim for ca 60 millioner kroner og har scoret ti mål.

Daniel Sturridge, 21 år, England.
Har været udlånt fra Chelsea til Bolton denne sæson, hvor han er blomstret. En nøglespiller, hvis englænderne skal have succes ved slutrunden.

0 kommentarer
Vis kommentarer