FCK'er skadet under EM-træning

Søren Frederiksen måtte udgå af søndagens træning med U21-landsholdet - skal scannes

FCK købte Søren Frederiksen i SønderjyskE, men har haft ham udlejet i denne sæson til netop SønderjyskE. (Foto: Lars Poulsen)
FCK købte Søren Frederiksen i SønderjyskE, men har haft ham udlejet i denne sæson til netop SønderjyskE. (Foto: Lars Poulsen)

Forpint af smerter måtte FCK’s kantspiller Søren Frederiksen i aftes udgå fra U21-landsholdets træning på Vejle Stadion. Eneste diagnose, der i første omgang kunne stilles, var ’et kraftigt vrid i knæet’.

Faren for et EM-afbud til turneringen på hjemmebane lurer, men vished for skadens omfang får man først mandag, når Søren Frederiksen får knæet scannet.

Landstræner Keld Bordinggaard krydser fingre. Kort inden træningen fortalte han, at netop skader i 11. time er det, der bekymrer ham mest.

Jagter plads i semifinalen
- Heldigvis ser det ud til at lykkes, sagde han med tanke på, at AaB’eren Henrik Dalsgaard efter et skadeplaget forår når at blive EM-fit. Det er muligvis mere, end man nu kan sige om Søren Frederiksen.

Men uanset hvad, ændrer det ikke ved hovedmålet, som er en plads i semifinalen. Det kræver, at Danmark minimum bliver nummer to i sin pulje bestående af Schweiz, Hviderusland og Island.

- Et dansk landshold vil aldrig være favorit til at vinde en slutrunde, men vi vil videre fra puljen og i semifinalen, og så må vi tage den derfra, siger landstræneren.

Danmark spiller første kamp på lørdag mod Schweiz. Dernæst følger kampe mod Hviderusland og Island.

0 kommentarer
Vis kommentarer