Kjær ærgrer sig over afbud

Den danske forsvarsspiller går glip af ’en fantastisk oplevelse’ til U21-EM på hjemmebane

Simon Kjær ville gerne have deltaget i U21-slutrunden på hjemmebane, men er tvunget til at melde afbud. (Foto: Lars Poulsen)
Simon Kjær ville gerne have deltaget i U21-slutrunden på hjemmebane, men er tvunget til at melde afbud. (Foto: Lars Poulsen)

Det var en ærgerlig Simon Kjær, der tirsdag aften måtte melde afbud til EM-slutrunden for U21-landshold på hjemmebane i Danmark, fordi hans tyske klub Wolfsburg ikke ville give ham fri.

Læs også:
Wolfsburg spærrer Simon Kjær
Juventus-forsvarer droppet til fordel for FCK-spiller
Her er Danmarks EM-trup

- Jeg havde glædet mig utrolig meget til at stille op for Danmark med mine kammerater på landsholdet og tilmed på hjemmebane. Det havde været en fantastisk oplevelse, at kunne være en del af.

- Men jeg må jo konstatere, at min træner og klub ikke er enig i den disposition fra min side, og det må jeg respektere. Vi har haft en hård sæson, med et stort pres til det sidste.

- I deres øjne er restitution og ferie derfor vigtigere, og jeg må desværre konstatere, at der ikke er mere hverken jeg eller DBU kan gøre. Nu har jeg i stedet al min fokus på den kommende og vigtige EM-kvalifikationskamp på Island på lørdag,siger Simon Kjær.