Wolfsburg spærrer Simon Kjær

Den danske forsvarer får ikke lov at stille op ved U21-EM på hjemmebane i Danmark

Simon Kjær træner med A-landsholdet op til lørdagens EM-kvalifikationskamp med A-landsholdet. Men U21-landsholdet kan han ikke få fri til. (Foto: Lars Poulsen)
Simon Kjær træner med A-landsholdet op til lørdagens EM-kvalifikationskamp med A-landsholdet. Men U21-landsholdet kan han ikke få fri til. (Foto: Lars Poulsen)

Så kom der en afklaring - desværre for den danske U21-landstræner Keld Bordinggaard var det med negativt fortegn.

Den tyske Bundesligaklub Wolfsburg har nemlig spærret klubbens danske forsvarsspiller Simon Kjær fra deltagelse i U21-EM-slutrunden på hjemmebane i Danmark i juni.

Læs også:
Juventus-forsvarer droppet til fordel for FCK-spiller
Kjær ærgrer sig over afbud
Her er Danmarks EM-trup

Wolfsburg begrunder afvisningen af Kjærs ønske om deltagelse i slutrunden med, at den ikke finder sted på de internationale kampdatoer, hvor den er forpligtet til at frigive spillere til landshodlsopgaver.

Regler beskytter ikke spilleren
- Jeg er rigtig ærgerlig. Jeg ved, at Simon rigtig gerne vil være med, og han ville også have været en sportslig forstærkning for vores hold. Så det er et tab for både os og Simon. Jeg må sige, at Wolfsburg sender et mærkværdigt signal til både spilleren, arrangøren og UEFA, siger U21-landstræner, Keld Bordinggaard.

- Jeg må desværre konstatere, at FIFA's regulativer ikke beskytter spilleren og U21-slutrunden, som det er tilfældet for en A-slutrunde. Og da vores dialog med klubben ikke ændrede deres holdning, så må vi jo nu se bort fra ham.

- Selv om det er rigtig ærgerligt for alle, at vi ikke har Simon med, har vores ambitioner ikke ændret sig. Jeg mener stadig, at vi med de 23 spillere, der er blevet endeligt udtaget i dag, kan stille med en stærk og bred trup, der også kan gøre sig gældende til EM, siger Bordingaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer