Bendtner: Min søn skyld i mit afbud

- Jeg kan ikke tilbyde det rigtige engagement. Jeg skal bruge tiden på min søn, siger Nicklas Bendtner efter sit afbud til U21 EM

Nicklas Bendtner mener ikke, at han af private grunde kan deltage i U21 EM (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner mener ikke, at han af private grunde kan deltage i U21 EM (Foto: Lars Poulsen)

- Jeg har haft nogle gode, indgående samtaler med Morten Olsen. Han har blandt andet forklaret mig om de fordele, der ville være for mig i at deltage i turneringen på nuværende tidspunkt i min karriere,

Sådan siger Nicklas Bendtner efter han - alligevel - har meldt afbud til U21 EM.

- Vores samtaler har givet mig chancen for at forklare for Morten, at min private situation har ændret sig meget det seneste halve år. Og at hvis jeg skal forsøge at få noget sammenhængende kvalitetstid med min søn her i hans første år, så kræver det rigtig god planlægning og tid fra min side. Derfor føler jeg, at jeg er nødt til at vælge denne turnering fra, siger Bendtner til DBUs hjemmeside.

Han vil dog gerne give udtryk for sin respekt for turneringen og for holdkammeraterne.

- Spillerne skal kunne give sig 100% fysisk og mentalt i sådan en turnering. Og hvis jeg af forskellige årsager ikke føler, at jeg vil kunne tilbyde det rigtige engagement, så skal jeg jo ikke tage pladsen fra en anden spiller, som virkelig vil kunne får noget ud af det for sig selv og holdet, understreger Nicklas Bendtner.

Læs også:
DBU jubler: Eriksen og Kjær spiller EM

Nicklas Bendtners definitive afbud kommer ikke bag på holdets træner, som derfor er afklaret med at skulle undvære A-landsholdsprofilen, skriver DBU.

- Nicklas ville klart have været et aktiv for vores hold. Uden ham har vi et andet hold, men vi har stadigt et meget stærkt hold. Jeg har – på grund af hans tidligere udtalelser - aldrig rigtigt haft han inde i mine overvejelser, så det ændrer ikke betingelserne og mulighederne væsentligt for mig, siger Keld Bordinggard.

Følg med på Facebook for fodboldtosser HER

0 kommentarer
Vis kommentarer