Det tjener U21-spillerne

Lærlingeløn: Der er stor forskel på rig og fattig på U21-landsholdet. Samlet tjener de 23 spillere en tredjedel af Cristiano Ronaldo

Det er næppe lønnen Christian Eriksen brokker sig over her (Foto: Lars Poulsen)
Det er næppe lønnen Christian Eriksen brokker sig over her (Foto: Lars Poulsen)

Ekstra Bladet kan i dag fortælle om månedslønnen hos de 23 spiller på U21-landsholdet.

Der er meget stor forskel på, hvad spillerne får om måneden, ligesom der er forskel på om man 'bare' er et stort talent fra en mindre klub eller allerede har fået sit gennembrud.

Øverst på lønskalaen finder vi - ikke overraskende - Christian Eriksen fra Ajax, der hver måned får en lønseddel på 415.000 kroner. Et resultat af en ny kontrakt sidste sæson, men med udsigten til at tjene endnu mere, når han skal videre.

- Jeg tænker ikke særligt meget på penge på nuværende tidspunkt i min karriere. Men måske vil jeg gøre det, når jeg bliver ældre, siger Christian Eriksen til Ekstra Bladet.

Nummer to på listen er Nicki Bille fra Villarreal. Han tjener 375.000 kroner om måneden. Først på femtepladsen finder man en spiller fra Superligaen, nemlig FCKs Mathias Zanka Jørgensen.

I bunden - med ren lærlingeløn - ligger Nicklas Høllund fra Lyngby, der tjener 18.000 kroner om måneden. Det beløb kan dog ændre sig snart, da han i foråret skubbede Rune Pedersen ud på bænken.

Næstsidst er Henrik Dalsgaard fra AaB med 35.000 kroner om måneden.

0 kommentarer
Vis kommentarer