Dansk målmand holder mund om fremtiden

Mikkel Andersen drømmer om Premier League, men holder sine fremtidsplaner for sig selv

Mikkel Andersen - forrest - har snuppet målmandstjansen fra Jonas Lössl (Foto: Lars Poulsen)
Mikkel Andersen - forrest - har snuppet målmandstjansen fra Jonas Lössl (Foto: Lars Poulsen)

AALBORG (ekstrabladet.dk): Umiddelbart inden U21-slutrunden blev skudt i gang, erobrede Mikkel Andersen pladsen i det danske mål fra Jonas Lössl.

Siden har Andersen vogtet buret i to EM-kampe – præcis to optrædener mere, end det er blevet i hans engelske klub, Reading, hvor han har været på kontrakt siden 2007.

I stedet har han optrådt som lejesvend hos Torquay, Rushden & Diamonds, Brentford, Brighton og senest Bristol Rovers, men den hærdebredde keeper har ikke lagt skjul på, at ambitionerne går i retning af en Premier League-klub.

Til gengæld vil han ikke afsløre, om der har været tilbud fra interesserede klubber fra engelsk fodbolds øverste lag.

- Jeg har to år tilbage af min kontrakt med Reading. Jeg møder til træning i næste måned og glæder mig til den nye sæson, siger Andersen med et svar hentet i den endog meget diplomatiske ende af afdelingen for tomme fodboldfrasesr.

Mens Mikkel Andersen holder tand for tunge om de konkrete fremtidsplaner, så indrømmer han gerne, at startpladsen i det danske mål er en fremragende platform for personlig reklame.

- Selvfølgelig er EM et udstillingsvindue og jeg håber da, at jeg kan benytte turneringen til at skyde karrieren i gang, siger han og understreger, at det altså ikke er klubkarrieren, der har førsteprioritet i disse dage.

- Jeg har kæmpet for at spille her og i øjeblikket har jeg fuld fokus på den opgave, der venter mod Island, lyder det fra Mikkel Andersen.

0 kommentarer
Vis kommentarer