Zanka: Jeg får skylden, hvis vi taber

Mathias Zanka Jørgensen står ved sit ansvar som en af U21-holdets mest rutinerede spillere

Zanka står ved sit ansvar, som en af de mere rutinerede U21-spillere (Foto: Lars Poulsen)
Zanka står ved sit ansvar, som en af de mere rutinerede U21-spillere (Foto: Lars Poulsen)

SKØRPING (ekstrabladet.dk): Mathias Zanka Jørgensen er ikke den eneste af Keld Bordinggaards U21-spillere, som allerede har høstet erfaring på det 'rigtige' landshold.

Christian Eriksen har spillet væsentligt flere kampe - og endda scoret i den seneste kamp på Island - mens også Andreas Bjelland, Anders Randrup, Daniel Wass og Mike Jensen har været indkaldt af Morten Olsen.

Men FCK-forsvareren har i modsætning til holdkammeraterne også en stor portion Champions League-erfaring med i bagagen og med rutinen følger også ansvaret.

- Selvfølgelig har jeg et større ansvar her end på A-landsholdet og det er en rolle, jeg tager på mig. Hvis det går mindre godt, så får jeg nok skylden, så der er et ekstra pres. Det må man bare tage på sig, siger han med et smil til ekstrabladet.dk.

På træningsbanen i Skørping er det dog ikke til at se, hvem der kan prale af at have stået overfor Lionel Messi og dem, der må 'nøjes' med at have testet talenterne i Superligaen.

EM-holdet ligner nemlig til forveksling en flok unge mænd, der bare nyder at spille fodbold sammen.

- Selvom jeg synes, at der er et rigtig godt sammenhold på A-landsholdet, så betyder det noget, at vi alle sammen er jævnaldrende her. Det gør det lidt lettere, konstaterer han.

0 kommentarer
Vis kommentarer