Stemningen i top i U/21-lejren

2-1 sejren over Hviderusland har sendt humøret helt i top hos U/21-mandskabet

Glæde i den danske U/21-lejr i går ovenpå sejren mod Hviderusland. I dag var stemningen mindst lige så god (Foto: Lars Poulsen)
Glæde i den danske U/21-lejr i går ovenpå sejren mod Hviderusland. I dag var stemningen mindst lige så god (Foto: Lars Poulsen)

SKØRPING (ekstrabladet.dk):

Dagen derpå. Med 2-1 sejren frisk i erindringen var det naturligvis en flok glade danske U/21-spillere, der var til let træning på den idylliske træningsbane i Skørping ved Rebild bakker.

Flot vejr omgav de danske drenge, hvor Jyllinge FCs fodboldspillere var forbi for at få autografer fra gårsdagens 2-1-helte.

Læs også: Hopla, vi lever

Det gode vejr i de fornemme omgivelser var en perfekt kombination for en trup fyldt med glade spillere.

En stemning som Nicki Bille bestemt også kunne bekræfte.

- Inden sejren var stemning i truppen god. Nu er den helt i top. Det er da en dejlig morgen i dag. Der er masser af glade mennesker, og sejren i går har virkelig givet os alle sammen et boost, siger Villarreal-angriberen til ekstrabladet.dk.

-Sejren i går var vigtig for os i kampen om at gå videre, og det ser godt ud for os igen.

Se mere: Sms'erne vælter ind til U21-holdets helt

Ifølge Nicki Bille var det holdets egen taktik, der gjorde udslaget for sejren i går.

- I går lykkedes det os at spille vores eget spil, det gjorde det ikke mod Schweiz. På lørdag skal vi derfor spille vores eget spil, som vi viste i går. Så tror jeg på en sejr, siger Bille.

Kun en enkelt spiller sad over ved dagens træning i dag. Det var AaBs Henrik Dalsgaard som fik et slag på skinnebenet i gårsdagens kamp. Han sad med is på benet, men skaden var dog ikke noget videre alvorligt.

0 kommentarer
Vis kommentarer