Kjær bøjer sig - melder fra til EM

Simon Kjær må - mod sin vilje - melde fra til U21-EM på dansk grund i løbet af få dage

Det er et spørgsmål om få dage før Simon Kjær definitivt melder fra til sommerens EM-slutrunde for U21.

Ifølge Ekstra Bladets velunderrettede tyske kilder er Wolfsburg-træner Felix Magath ikke til at rokke - Simon Kjær får ikke lov til at spille U21-EM

Han står fast på, at Simon Kjærs deltagelse ved EM på ingen måde vil være et stort aktiv for Wolfsburg i forberedelserne frem mod den kommende sæson.

Han er af den klare opfattelse, at det vil skade hans forberedelser, fordi Simon Kjær i givet fald ikke kan starte samtidig med holdkammeraterne, når de vender retur fra sommerferien.

Simon Kjær har tidligere på ugen til Ekstra Bladet udtalt, at han gerne vil spille EM-slutrunden, men følger det 'råd', han får fra sin træner, Felix Magath.

- Jeg bliver nødt til at støtte op om den beslutning, som Magath træffer, sagde Simon Kjær forleden til ekstrabladet.dk.

Der er i princippet ikke tale om et råd, men et direkte diktat fra Wolfsburg-træneren.

I tyske kredse er han berygtet for at straffe sine spillere hårdt og konsekvent, hvis de ikke retter ind til højre og følger hans anvisninger.

I løbet af den kommende uge skal U21-landstræner Keld Bordinggaard sortere yderligere tre spillere fra i sin 27 mands trup.

1 af 2 Felix Magath er kendt som en meget hård manager. Derfor tør Simon Kjær da heller ikke trodse ham trods et stort ønske om at spille U21 EM. (Foto: AP)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer