Dansk anfører advarer mod tysker: Han er vildt stærk

Det danske U/21-landshold skal holde et vågent øje med Kevin Volland fra Hoffenheim, påpeger Jannik Vestergaard

Jannik Vestergaard kender Kevin Volland (t.v.) fra Hoffenheim - lørdag står de direkte overfor hinanden som forsvarer og angriber. (Foto: AP)
Jannik Vestergaard kender Kevin Volland (t.v.) fra Hoffenheim - lørdag står de direkte overfor hinanden som forsvarer og angriber. (Foto: AP)

Med en sejr over Tyskland lørdag vil det danske U/21-landshold være klar til semifinalen efter blot to af tre gruppekampe, men det bliver selvsagt svært mod tyskerne, der er turneringens forhåndsfavoritter.

I første kamp skuffede det tyske U/21-landshold dog en smule ved blot at få 1-1 mod Serbien.

Nu er det så Danmark - Tyskland, der venter lørdag aften, og hvis det danske landshold skal have tre point, skal der lukkes ned for en på papiret giftig tysk offensiv. Især Hoffenheim-profilen Kevin Volland skal der lukkes ned for, påpeger Danmarks anfører.

U21EM TV: Barca-keeper brillerer efter serbisk missil

- Han er en fantastisk spiller. Han er fysisk helt vildt stærk, han er meget hurtig, han er meget god til at beskytte bolden, han er rigtig god med venstreskøjten, og han er relativt målfarlig, siger Jannik Vestergaard til metroxpress.

Werder Bremen-profilen Jannik Vestergaard kender Kevin Volland særdeles godt, da de to spillede sammen i Hoffenheim, som Jannik Vestergaard forlod i januar, fordi han savnede spilletid og ikke var bedste venner med træneren.

Kevin Volland startede den seneste kamp på venstre-kanten for det tyske U/21-landshold.

Domenico Berardi løber rundt på højrekanten i upåagtede Sassuolo med et prisskilt på 100 millioner kroner. Foto: AP/Marco Vasini Sport og Spil De nye stjerner: 7 supertalenter fra U/21-EM

0 kommentarer
Vis kommentarer