Dansk anfører advarer mod tysker: Han er vildt stærk

Det danske U/21-landshold skal holde et vågent øje med Kevin Volland fra Hoffenheim, påpeger Jannik Vestergaard

Jannik Vestergaard kender Kevin Volland (t.v.) fra Hoffenheim - lørdag står de direkte overfor hinanden som forsvarer og angriber. (Foto: AP)
Jannik Vestergaard kender Kevin Volland (t.v.) fra Hoffenheim - lørdag står de direkte overfor hinanden som forsvarer og angriber. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Med en sejr over Tyskland lørdag vil det danske U/21-landshold være klar til semifinalen efter blot to af tre gruppekampe, men det bliver selvsagt svært mod tyskerne, der er turneringens forhåndsfavoritter.

I første kamp skuffede det tyske U/21-landshold dog en smule ved blot at få 1-1 mod Serbien.

Nu er det så Danmark - Tyskland, der venter lørdag aften, og hvis det danske landshold skal have tre point, skal der lukkes ned for en på papiret giftig tysk offensiv. Især Hoffenheim-profilen Kevin Volland skal der lukkes ned for, påpeger Danmarks anfører.

TV: Barca-keeper brillerer efter serbisk missil

- Han er en fantastisk spiller. Han er fysisk helt vildt stærk, han er meget hurtig, han er meget god til at beskytte bolden, han er rigtig god med venstreskøjten, og han er relativt målfarlig, siger Jannik Vestergaard til metroxpress.

Werder Bremen-profilen Jannik Vestergaard kender Kevin Volland særdeles godt, da de to spillede sammen i Hoffenheim, som Jannik Vestergaard forlod i januar, fordi han savnede spilletid og ikke var bedste venner med træneren.

Kevin Volland startede den seneste kamp på venstre-kanten for det tyske U/21-landshold.

De nye stjerner: 7 supertalenter fra U/21-EM

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind